Blog

De inhoud van deze paragraaf wordt automatisch gegenereeerd.
dinsdag 20 februari 2018
wellness vakantie aan zee
Tags: duitsland, frankrijk, wellness vakantiehuis aan zee met jacuzzi, wellness vakantie aan zee
Met een wellness vakantie aan zee is het dubbel genieten!

Wie van wellness en de zee houdt, hoeft niet lang na te denken over het type vakantie.  Een wellness vakantie aan zee natuurlijk.  Maar binnen dit type wellness vakanties heb je diverse varianten.  Van wellness hotels met zwembad aan zee tot spa's en kuuroorden aan zee.  Individuele wellness reizen.  Daarnaast heb je nog de groepswellness vakanties.  Hierbij ga je met een groep gelijkgestemden op reis.  Vaak in combinatie met afslanken, yoga, ayurveda of een ander type gezondheidsvakanties. een laatste variant is het huren van een vakantiehuis met jacuzzi aan zee.

Wellness vakantie aan zee, vakantiehuis met jacuzzi huren.

Wie van optimale privacy en maximale comfort houdt, kan natuurlijk ook een wellness vakantiehuis aan zee met jacuzzi of sauna huren.  Sommige wellness vakantiehuizen aan zee hebben zelfs, naast een jacuzzi in de tuin, een privé sauna en zwembad.  Dat is meer dan genieten. 
In nagenoeg ieder land kan je een vakantiehuis met jacuzzi aan zee boeken.  Voor Nederlanders zijn voor de wellness vakanties binnen Europa Frankrijk en Duitsland favoriet.

Hier vind je vakantiehuizen aan zee met jacuzzi in Frankrijk en hier wellness huisjes met jacuzzi in Duitsland. Je kunt, als je met je geliefde een dergelijk wellness vakantiehuis wilt boeken, kiezen voor een huisje met open haard. Dan kan je 's avonds na je bezoek aan de jacuzzi en/of sauna heerlijk bij de open haard een wijntje opentrekken.
Geplaatst door: Webmaster op 13:47
Geen reacties
vrijdag 22 december 2017
Luxe massagebaden van Silverspas
Tags: luxe massagebaden, massagebad van Silverspas
Ervaar de kracht van een luxe massagebad

Silverspas is een expert als het aankomt op massagebaden. Bij deze onderneming werken werknemers met specialistische kennis over watertechniek en natuurlijk over massages. Door de combinatie van kennis over het menselijk lichaam en alles wat met water te maken heeft is Silverspas in staat om massagebaden van ongeëvenaarde kwaliteit te bouwen.

De geschiedenis van het bedrijf

Dergelijke specialistische kennis komt natuurlijk niet zomaar even aanwaaien. Er wordt door Silverspas al jarenlang gericht onderzoek gedaan met als doel het bouwen van massagebaden die klanten versteld doen staan. Het bedrijf is opgericht in samenwerking met Jim Arjuna. Deze Amerikaan heeft in zijn leven aangetoond dat hij een uitstekende ingenieur is. Al op jonge leeftijd was hij bezig met het uit elkaar halen van alle apparaten waarmee hij in aanraking kwam. Maar hier hielt het niet op. Hij is afgestudeerd aan de universiteit met hydrolic engineering, thermo dynamics en insulation als specialisatie.

Persoonlijke ervaring speelt een belangrijke rol

De eigen rugklachten van Jim Arjuna staan centraal voor het ontstaan van het bedrijf. Nadat hij in aanraking kwam met zijn eerste massagebad wist hij zeker waarin hij zich verder wilde verdiepen. Al erg snel ontwikkelde hij zicht tot expert op het gebied van alles wat er met massagebaden te maken had. Hij ontmoette Maikel Lambregts en samen hebben zij Silverspas Nederland opgericht. De hoge kwaliteit van producten en expertise van de ontwikkelaars heeft ervoor gezorgd dat hoogwaardige massagebaden op basis van exclusieve techniek nu beschikbaar is voor elke Nederlander.

Een oplossing voor rug-, nek- en schouderklachten.

De massagebaden zijn speciaal ontwikkelt om pijn in de rug, nek en schouders te verhelpen. Speciaal ontwikkelde badkuipen zorgen voor een ergonomische vorm waardoor gebruikers in een perfecte houding liggen. Water wordt op niet eerder vertoonde wijze gebruikt om massages te geven. Doordat de klachten afnemen ervaren mensen een hogere levenskwaliteit. Niet langer hoef je rond te lopen met een zeurende rug of pijnlijke schouders. De massage zelf is uiteraard ook puur genieten. Daarnaast is aangetoond dat massages helpen om stress en hoofdpijn tegen te gaan. Mensen die regelmatig een massage krijgen hebben meer energie, een hoger uithoudingsvermogen en kunnen zich beter concentreren. Doordat pijn in de rug, nek en schouders wordt weggenomen is het bovendien een stuk makkelijker om goed te slapen. Een goede nachtrust op zich leidt ook weer tot een hogere levenskwaliteit. Kortom, er zijn voldoende redenen om gebruik te maken van massages. Een massagebad van Silverspas brengt deze mogelijkheden bij je thuis.
Geplaatst door: Webmaster op 11:47
Geen reacties
donderdag 21 december 2017
Natuurlijke shampoo en haarverzorgings producten
Tags: geverfd haar, parfumvrije shampoo, zonder parabenen, natuurlijke shampoo
Waarom natuurlijke shampoo beter voor je haar is.

Als je van de sauna en Turks Stoombad houdt, kan het zijn dat je haar droger wordt. Dat is logisch want de hoge temperaturen en bijzondere vochtgehaltes in deze wellness faciliteiten hebben een bepaald effect op de huid en op de haar.  Een goede, vochtinbrengende shampoo kan wonderen doen. Maar wat is nu beter, een chemische shampoo van een bepaald groot merk of een natuurlijke shampoo zonder parabenen, siliconen en sulfaten? Hieronder de antwoorden.

Hier vind je de beste natuurlijke shampoo.

Een natuurlijke shampoo is beter voor je haar en huid.

Het was eigenlijk al heel lang duidelijk, natuurlijke shampoos zonder chemische ingrediënten zijn beter voor je haar en huid. Gelukkig worden er steeds meer shampoos geproduceerd zonder toevoegingen zoals sulfaten, parabenen en siliconen. Sulfaatvrij, parabenen vrij, het is echt beter voor je gezondheid.
Er komen steeds meer parfumvrije shampoos want ook parfum is niet nodig om je haar in goede en gezonde conditie te brengen.  Er zijn ook goede, natuurlijke shampoos voor geverfd haar. Wat dat betreft is er veel ten goede gekeerd.

Natuurlijk en biologisch nog beter,.

Een natuurlijke shampoo kan ook een biologische shampoo zijn en dat is nog beter. Ook het aandeel natuurlijke en veganistische shampoos en haarverzorgingsproducten neemt enorm toe.. 
We gaan voor wat betreft shampoo de goede kant op.  Als je op wellness vakantie gaat, doe je er goed aan naturlijke massage olie, shampoo en verzorgingsproducten mee te nemen.
Geplaatst door: Webmaster op 14:46
Geen reacties
maandag 6 november 2017
Goedkoopste zorgverzekering kiezen
Tags: zorgverzekering 2018, goedkoopste zorgverzekering kiezen
Zorgverzekeringen vergelijken loont.

Nu, november 2017, is het weer tijd om te kijken welke zorgverzekering 2018 voor jou het goedkoopst en aantrekkelijkst is.  De premie van de zorgverzekering is één van de verzekeringen waar echt op te besparen valt. Kan je door een goedkopere inboedelverzekering af te sluiten misschien een 20 tot 40 euro per jaar besparen. Bij een zorgverzekering en dan met name voor een meer persoons huishouden, valt er honderden euro's per jaar te verdienen. Het vergelijken van de premies en voorwaarden van zorgverzekering loont. De goedkoopste zorgverzekering kiezen is een investering die de moeite waard is

Hoog eigen risico is lage premie.

Het eigen risico voor de basis zorgverzekering 2018 bedraagt €385,00 euro. Dat risico draagt dus iedereen met een zorgverzekering. Een hoger eigen risico nemen is mogelijk.  Hoe hoger je eigen risico, hoe lager je premie.  Je kunt maximaal € 885,00 eigen risico nemen.  Dan kun je profiteren van de laagste premie. Bedenk wel dat je een hoog eigen risico financieel moet kunnen dragen.  Je kunt jaren achtereen lage zorgkosten hebben maar dat is geen garantie voor een zorgeloos jaar op het gebied van gezondheid. Neem dus geen onverantwoorde risico's.

Welke zorgverzekering is het goedkoopste?

Als je wilt weten welke zorgverzekering in jouw specifieke situatie echt het goedkoopste is??? Je komt er alleen maar achter door de premies van de zorgverzekeraars met elkaar te vergelijken. Kijk ook naar de aanvullende verzekekerings mogelijkheden! 
Geplaatst door: Webmaster op 06:24
Geen reacties
dinsdag 19 september 2017
wellness vakantie voor singles
Tags: groepsreizen, single reizen, wellness vakantie voor singles
Wellness vakantie voor singles, tips en informatie.

Een vakantie voor singles waarbij je heerlijk kunt ontspannen en genieten van sauna, jacuzzi en zwembad. Dat is voor veel singles de ultieme wellness vakantie.
Maar waar boek je een single wellness vakantie??  Hoe vind je aansluiting bij de groep en welke wellness vakantie voor singles past het beste bij jou?? op deze pagina informatie en tips.

Veel wellness vakanties zijn single friendly.

Single friendly wil zeggen dat de vakanties geschikt zijn voor alleenstaanden. Tegelijkertijd kan het zo zijn dat bij een dergelijke wellness vakantie voor singles ook reisgenoten meegaan die géén single zijn maar wel alleenreizend.  Een dergelijke mis van singles en alleenreizenden, verhoogt in de meeste gevallen de sfeer want de reis wordt vanuit verschillende perspectieven beleefd.

Wellness vakantie zijn groepsreizen.

Net zoals wandel single reizen, skivakanties voor singles en zeilreizen voor alleenstaanden, zijn wellness reizen voor singles groepsreizen.  Een dergelijke reis wordt dus voor een groep georganiseerd met gemeenschappelijk programma.  Bij een wellness vakantie voor singles betekent dat niet dat je geen individuele vrijheid hebt want binnen het groepsreis programa heb je veel gelegenheid je eigen activiteiten te doen of op een andere manier te ontspannen.  Als een singe groepsreis niets voor jou is, kan je natuurlijk ook op zelfstandige basis een wellness vakantie boeken.

Meer soorten single reizen.

Wellness reizen voor singles zijn ideaal voor singles die van comfort en relaxen houden. Maar er zijn vele andere types single reizen.  Kijk maar eens naar het overzicht single reizen op de wesbite duurzaam-toerisme.com.  Daar vind je vele types singlereizen, ook verre reizen, rondreizen en single weekenden.
Geplaatst door: Webmaster op 08:45
1 reactie
donderdag 13 juli 2017
Veganistische kookboeken
Tags: veganistische kookboeken
Wellness vakantie en zelf veganistisch koken?

Als je op zoek bent naar veganistische kookboeken met de heerlijkse vegan recepten, hebben wij een aantal tips voor je.  Er zijn door de ontwikkeling van het veganisme heel veel goede veganistische kookboeken op de markt gekomen en wij hebben uitgezocht welke van deze kookboeken originele en lekkere recepten bevatten en tevens of ze praktisch bruikbraar zijn.

Of je nu een veganistische overschotel wil klaarmaken, een lekkere appeltaart wilt bakken of een vegan barbecue organiseert, in de door ons geselecteerde vegan kookboeken vind je zowel recepten voor veganistische hapjes, complete maaltijden, veganistische soepen toetjes en één pans gerechten.

Hier vind je een overzicht van deze veganistische kookboeken.

Ook als je alleenstaand en veganist bent, vind je in deze geselecteerde kookboeken lekkere recepten, voor grote groepen zijn er ook interessante recepten voor groepsmaaltijden.

Geplaatst door: Webmaster op 08:59
Geen reacties
zondag 9 juli 2017
Wellness vakantie met vegetarische maaltijden
Tags: ayurveda, glutenvrij, veganistische vakantie, vegetarische vakantie
Vegetarische vakantie

Ben je vegetariër en op zoek naar een verzorgde vakantie waarbij je heerlijke vegetarische maaltijden gereserveerd krijgt? Je kunt bij ons een vegetarische of veganistische vakantie boeken.

Bij SpaDreams hebben ze een groot aanbod verzorgde wellness reizen waarbij je de lekkerste vegetarische maaltijden gereserveerd kunt krijgen.  Ook voor een vakantie met lactosevrije en veganistische maaktijden of glutenvrij eten.

Als je kiest voor glutenvrij of een glutenvrij dieet hebt, kan je natuurlijk ook vegetarische maaltijden en ontbijt krijgen.  Omdat deze wellness reizen meestal plaats vinden in kuuroorden, wellness hotels, spa's en andere bijzondere locaties, heb je de combinatie van een heerlijke gezondheids- of wellness vakantie en een maaltijd of dieet zoals jij dat wenst.  De meeste hotels waarbij ze gaan voor een veganistisch, vegetararisch of glutenvrij dieet hebben in de regel ook een groot aanbod biologische producten.  Zo krijg je het beste van 2 werelden, heerlijk en duurzaam.

Zeker als je kiest voor een vegetarische vakantie, kan je ook kiezen voor een ayurvedische reis. Ayurveda is een hele oude gezondheidsleer die komt uit India en Sri Lanka en waarbij de keuken vegetarisch is.  Je vindt hier ons aanbod ayurvedische vakanties.

Als je op zoek bent naar een relax vakantie en kiest voor glutenvrj, vegetarische, veganistisch of ayurvedisch ( of een combinatie ervan ) heb je dus een groot aantal mogelijkheden.  

Ook als je als alleenstaande een vakantie zoekt.Geplaatst door: Webmaster op 07:21
Geen reacties
dinsdag 4 juli 2017
Verschil in prijzen bij boeken vliegtickets voor wellness vakantie
Tags: verschil prijzen. , online vliegtickets boeken
Online vliegtickets scoren

Het lijkt moeilijk, maar het boeken van een vliegticket is redelijk simpel. Tegenwoordig biedt het internet namelijk hulp bij het zoeken naar een geschikt ticket. Je voert zelf de bestemming in en vertrekdatum en je krijgt online een overzicht van beschikbare vluchten. De vluchten die weergegeven staan, hebben waarschijnlijk allemaal een andere prijs. Dit heeft met de verschillende vliegmaatschappijen te maken. De ene maatschappij hanteert goedkopere prijzen dan de ander. De maatschappijen blijven met elkaar concurreren waardoor de prijzen per dag zullen schommelen. Wanneer je de reis op een maandag boekt kan het voordeliger zijn dan wanneer je op de woensdag vertrekt. Wanneer je niet verbonden bent aan een specifieke dag, is het verstandig om na te gaan hoe groot de verschillen per dag zullen zijn.

Verschil in prijzen

Daarnaast verschilt de prijs niet alleen per dag, maar ook per periode. Een vertrekdatum die midden in de zomervakantie valt, is altijd duurder dan een vlucht buiten alle vakanties. Het scheelt een hoop geld wanneer het mogelijk is om te schuiven met de datums. Is dit niet mogelijk dan zou je nog altijd onderzoek kunnen doen naar de verschillen tussen de vliegmaatschappijen.
Er bestaan namelijk vliegfirma's die voor gunstige prijzen vliegtickets kopen. Dit maakt op vakantie gaan erg aantrekkelijk. Ook als je een wellness vakantie wilt boeken. Deze vliegmaatschappijen vliegen vaak op ongunstige tijden, omdat dit vanwege landingsrechten goedkoper is voor de firma. Je kunt dus goedkoop een ticket bemachtigen, maar je moet het eens zijn met de tijden waarop het vliegtuig vertrekt.

Persoonlijke wensen bijstellen

In sommige gevallen kan het aantrekkelijker zijn om op andere vliegtijden te vertrekken. Vaak kan dit wel hogere kosten met zich mee brengen. Je moet dus soms water bij de wijn doen en je persoonlijke wensen bijstellen. Het is niet altijd mogelijk wat jij voor ogen had. Wees daarom op tijd bij het boeken van vliegtickets.
Geplaatst door: Webmaster op 05:11
Geen reacties
dinsdag 27 juni 2017
Chakra edelsteen sieraden
Tags: sheena chapman, wellness sieraden, ckakra sieraden
Chakra sieraden gemaakt van edelstenen worden ook wel wellness sieraden of spirituele sieraden genoemd.
De edelstenen hebben een bepaalde energie en kunnen zorgen voor ontspanning en rust.

De ckakra sieraden van Sheena Chapman zijn bovendien etra bijzonder omdat ieder edelsteen sieraad handgemaakt is en ieder sieraad één van de 7 chakra's vertegenwoordigen.
Edelstenen die bij de samensstelling van deze wellness sieraden gebruikt worden zijn onder andere amethist, robijn en rozekwarts.  De laatste halfedelsteen zorgt ook voor evenwicht in het leven.

Sheena stelt de sieraden ook op maat samen. En natuurlijk op basis van je persoonlijke voorkeur.
Kijk voor het complete aanbod chakra sieraden zoals armbanden en kettingen op de website chakra sieraden.nl


Geplaatst door: Webmaster op 07:16
Geen reacties
dinsdag 30 mei 2017
Glutenvrij eten en wellness
Tags: kuuroorden, wellness vakantie, glutenvrij eten
Wellness vakanties staan vaak in het teken van gezondheid.
Behalve de bekende detox vakanties waarbij het lichaam gereinigd wordt, zijn ook de zogenaamde glutenvrije vakanties en ayurveda vakanties gewild.

Bij een glutenvrije vakantie wordt er glutenvrij gegegeten.
Glutenvrij, meer dan 100.000 mensen weten dat ze niet tegen gluten kunnen en dat dit ten koste van hun gezondheid gaat.  Maar er zijn honderderdduizenden mensen die gezondheidsklachen hebben waarbij gluten de oorzaak kunnen zijn.  Want veel meer mensen hebben een gluten allergie.

Als je wilt weten wat het tijdelijk niet consumeren van gluten op je gezondheid betekent, zou je eens enige tijd glutenvrij kunnen eten.  Een wellness vakantie is dan een prima moment omdat veel wellness en spa hotels en kuuroorden goed bekend zijn met glutenvrij eten en glutenvrije diëten.

Met name de kuuroorden in Duitsland zijn in de keuken heel creatief met glutenvrij
Geplaatst door: Webmaster op 06:45
Geen reacties
donderdag 25 mei 2017
tarwekiemolie, een genot voor je huid
Tags: na de sauna, vitamine E olie, tarwekiemolie
Wie regelmatig geniet van sauna en wellness moet goed voor zijn huid zorgen.
Je huid regelmatig verwennen me tarwekiemolie is het beste wat je kunt doen nadat je naar de sauna bent geweest of van wellness zoals spa of zwembad hebt genoten.

De huid kan door bijvoorbeeld saunabezoek of zonnen uitdrogen en dan is het inbrengen van vocht en vitamine E belangrijk. Vitamine E remt het ouder worden van de huid en vind je onder andere in tarwekiemolie, een olie met een zeer hoog gehalte aan vitamine E.

Omdat tarwekiemolie ook nog eens goed in de huid trekt, wordt deze ook vaak verwerkt in cosmetica. 
Je hebt vele soorten tarwekiemolie. Koudegeperste tarwekiemolie biedt de beste kwaliteit en biologische tarwekiemolie is nog beter.
Je kunt tarwekiemolie in reformwinkels, online en ook in supermarkten kopen.
De beste kwaliteit tarwekiemolie en andere vitamine E olien koop je via de webite tarwekiemolie.nl
Geplaatst door: Webmaster op 08:15
Geen reacties
zondag 21 mei 2017
Leuke vintage kleding meenemen op wellness vakantie
Tags: vintage jurken, wellness vakantie, vintage kleding
Wie op vakantie gaat en leuke kleding mee wil nemen, zou eens aan het kopen van vintage kleding kunnen denken.  Vintage kleding is net zo leuk als retro kleding en met name voor de vrouw van deze tijd is er een groot aanbod leuke retro kleding en vintage kleding te koop.
Vintage komt uit de jaren 40, 50, 60 en 70 en staat voor aandacht en passie.  De kleuren van vintage kleding en accessoires zijn warm en mooi en de vorm anders en uitdagend.

Er zijn ontzettend leuke vintage jurken te koop maar ook sieraden, accessoires, tassen en schoenen. Lekker zittende kleding en de vintage jurken zijn bijna altijd van hoogwaardig en lekker zittend katoen.
Wil je weten waar je de leukste vintage kleding kan kopen?

Kijk eens op de website vintage kledingwinkel.nl

Met een relax of wellness vakantie en vintage garderobe wordt je vakantie nog leuker!

Geplaatst door: Webmaster op 09:55
Geen reacties
maandag 1 mei 2017
Surfvakantie Spanje
Surfvakantie Spanje, verrassend en uitdagend!
Een surfvakantie in Spanje is misschien niet het eerste dat in je opkomt als je een surfreis wilt plannen. En het klopt ook wel dat je aan de Middellandse Zeekust in de zomer weinig golven hebt, maar van het najaar tot het voorjaar kun je er wél prima surfen. Bovendien heb je ook nog de Spaanse noordkust en die biedt een scala aan mogelijkheden voor een onvergetelijke surfervaring!
Bestemmingen voor een surfvakantie in Spanje
Voor een surfvakantie in Spanje zijn er talloze goede bestemmingen. De kustlijn van het Baskenland, Calabria en Cantabria wordt gekenmerkt door prachtige baaien waar je uitstekende golven vindt. Daarnaast heb je natuurlijk ook nog de Canarische Eilanden voor de kust van Marokko, die ook onder Spaans grondgebied vallen. Vooral op Fuerteventura kun je een fantastische surfvakantie beleven! Dé 'place to be' is daar Corralejo, een badplaats aan de noordkant van het eiland. Gedurende het hele jaar kun je hier de golven op. Er worden surfcamps en –vakanties aangeboden en lessen in diverse vormen van de sport, zoals 'suppen', oftewel Stand up Paddle.
Spaanse surfspots
Dé surfspot van het Spaanse vasteland is Zarautz, een bruisende badplaats ten Oosten van San Vicente de la Barquera, een andere bekende Spaanse surfspot. Het plaatsje ligt aan een prachtige surfbaai waar je uitstekende golven vindt. Maar ook aan wal is het er leuk: een knus stadje met diverse terrasjes en goede restaurants. In Zarautz en omgeving vind je diverse kampen waar je kunt leren surfen en alle faciliteiten hebt om het water op te gaan.

Een andere surfspot is Mundaka, gelegen bij de haven van Getaria. Deze plaats is populair bij de gevorderde surfers omdat je er in het najaar en de 
Geplaatst door: Webmaster op 08:05
Geen reacties
dinsdag 25 april 2017
Tips om af te vallen
Tags: detoxen, gezond afvallen, snel afvallen, tips om af te vallen
Als je een wellness vakantie gaat boeken en tijdens je vakantie naar sauna en jacuzzi gaat, is het natuurlijk fijn als je er zo goed mogelijk uit ziet. We hebben daarom wat tips voor je om snel af te vallen.
Veel wellness vakanties worden aangegrepen om af te vallen en af te slanken.
Daarom zijn er ook de zogenaamde wellness en detox reizen waarbij je tijdens je wellness vakantie een detox kuur kunt volgen.  Detoxen tijdens je vakantie heeft niet alleen het voordeel dat je er niet alleen voor staat, afvallen met detox heeft het extra voordeel dat je darmen gereinigd worden en je lever ontlast.
Ze noemen detox kuren ook wel reinigingskuren. Je lichaak wordt ontdaan van overtollige ballast stoffen.

Wie voor zijn vakantie al de nodige kilo's kwijt wil raken en dat op een gezonde en verantwoorde manier wil doen, heeft zeker wat aan onze tips om af te vallen.
In feite is afvallen vooral een kwestie van minder en anders eten en meer bewegen.  Maar je moet er wel voor gemotiveerd zijn, anders werkt het niet.
Op onze pagina tips om af te vallen van onze website "gezond en snel afvallen" vind je praktische tips die je helpen om snel en verantwoord af te kunnen vallen.
Dan ga je met een slanker lichaam en beter gevoel op wellness vakantie!
Geplaatst door: Webmaster op 15:59
Geen reacties
woensdag 22 maart 2017
Wellness arrangement voor voordelig weekendje weg
Tags: voordelig weekendje weg, wellness arrangement
Wie een voordelig weekendje weg wil en van wellness houdt, kan een wellness arrangement boeken.
Bijvoorbeeld een comleet wellness arrangement, inclusief overnachting en diner.
Je hebt een grote keuze uit dergelijke arrangementen. Je kunt bijvoorbeeld een luxe wellness hotel met wellness faciliteiten boeken en één prijs betalen voor een wellness arrangement voor 2 of met je kinderen een hotel met zwembad en sauna boeken. Sommige grotere wellness hotels hebben de beschikking over familiekamers waar je als ouders met je kinderen kunt vertoeven.
Wellnes hoeft niet duur te zijn, zeker niet als je gebruik maakt van de vele aanbiedingen.
Nog voordeliger is het om een last minute wellness weekendje met arrangement en diner te boeken.  Als je de vele wellness aanbiedingen en arrangementen met elkaar vergelijkt en hier je voordeel mee doet, is het al mogelijk om een wellness arrangement voor twee inclusief overnachting en diner voor rond de 100 euro te boeken.  Daar krijg je niet alleen een heerlijk en goedkoop verwenweekend voor maar je komt herboren en vol energie weer thuis. Wellness is namelijk goed voor lichaam én geest.
Geplaatst door: Webmaster op 08:38
Geen reacties
vrijdag 3 maart 2017
Kleuradvies kleding
Tags: kleuradvies kleding
Als je op wellness vakantie gaat, wil je natuurlijk wel kleding dragen met de juiste kleuren en kleurencombinaties. Kleuradvies Kleding uitgevoerd door een professioneel kleuren consulente helpt je te ontdekken welk "kleurentype"je bent en welke kleding aqu kleurstellingen het beste bij je past.
In combinatie met stijladvies een fantastische manier om je eigen identiteit te versterken en er perfect uit te zien.  Wellness is tot rust komen, heerlijk relaxen. Door de juiste kleding en cosmetica kleuren in jouw leven te gebruiken, creëer je een ander soort rust. Het vergroot je zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde!
Geplaatst door: Webmaster op 14:53
Geen reacties
donderdag 9 februari 2017
Mooiste spa en wellness resorts van Nederland
Tags: vakantie, wellness weekend, spa en wellness resorts Nederland
Wie overweegt een wellness vakantie of weekend in Nederland te boeken, wil weten waar zich in Nederland de mooiste spa en wellness resort van Nederland bevinden. Ofschoon de term "mooiste spa en wellness centrum van Nederland" ook een persoonlijke kwestie is, zijn de spa en sauna liefhebbers het wel over een aantal bijzondere spa's in Nederland eens.  Hieronder een aantal spa en wellnes centra in Nederland die in ieder geval tot de top 3, tot 10 of top 20 mooiste spa en wellness resorts van Nederland behoren.

Je vindt deze ook op de website spa en wellness weekend Nederland.

Thermen en Spa Bussloo, met sauna's, beauty centrum, zwembad en whirlpools, als je een top 10 van mooiste en groottste wellness en spa centra van Nederland zou moeten maken, staat deze in de top 3

Wellness Veluwse Bron, ditze spa wellness resorts ligt op één van de mooiste plekjes van Nederland, namelijk aan het Veluwe meer.In de Veluwse Bron vind je een spa, sauna’s, beautymogelijkheden, baden en andere wellnessfaciliteiten. Geniet van het prachtige uitzicht op het meer maak je wellness weekend of vakantie  compleet met een ontspannende lichaamsmassage. Spa en Wellness centrum de Veluwse Bron behoort zeker tot de 10 mooiste spa en wellness centra van Nederland

Wellness resort De Zwaluwhoeve.   Ook wellness en spa resort de Zwaluwhoeve hoort zeker tot de 10 mooiste en meest uitgebreiden wellness en spa resorts van Nederland, met geweldige spa, tuin en sauna's. Er zijn vele wellness arrangementen bij wellness en spa resort De Zwaluwhove mogelijk.
Geplaatst door: Webmaster op 09:42
Geen reacties
zaterdag 4 februari 2017
Spa hotel met arrangement boeken
Tags: arrangement, wellness vakantie, zelf samenstellen, spa hotel
Wie een wellness vakantie wil boeken maar tegen een georganiseerde reis opziet, kan ook zelf zijn eigen wellnessvakantie samenstellen.  Bijvoorbeeld door een Spa Hotel te boeken met arrangement.  Zo een arrangement kan van alles zijn, van overnachten en gebruik maken van diners tot schoonheidsbehandelingen, spa behandelingen, Thalasso kuur of afslankprogramma.
Kuren en wellness gaan tenslotte prima samen, zeker in een Spa Hotel met sauna en turks stoombad waar je vele mogelijkheden hetn om te relaxen of kuren.
Overigens is een zelf samengestelde wellness vakantie of weekend niet per defintie goedkoper dan een wellness of kuurvakantie die je zelf hebt samengesteld.
Je vindt de mooiste spa hotels op de website wellness hotels.  Ook voor een arrangement voor 2.
Geplaatst door: Webmaster op 12:55
Geen reacties
vrijdag 3 februari 2017
Korte wellness vakantie in Nederland of Belgiƫ boeken via saunagids.nl
Tags: Belgiƫ, Nederland, saunagids.nl, wellness vakantie
Wie zin heeft in een korte wellness vakantie in Nederland of België kan natuurlijk een georganiseerde wellness reis of weekend boeken maar ook zijn eigen wellness uitje samenstellen.
Bijvoorbeeld door het boeken van een wellness hotel met spa en naar een sauna of thermen te gaan.

Je hebt in Nederland en België fantastische sauna's en thermen. Hierbij kan je kiezen voor een compleet arrangement, bijvoorbeeld met beauty en ontspannings massages. Een aantal sauna en spa arrangementen kan je ook als arrangement boeken inclusief overnachting en diner, een compleet wellness uitje dus.
Ook als je een wellness vakantie in België of Nederland wilt boeken, kan je zelf een arrangement samenstellen.  Raadpleeg bijvoorbeeld saunagids.nl, de beste informatie bron voor wat betreft sauna's en thermen in Nederland en België. Met altijd fantastische aanbiedingen zoals sauna arrangementen inclusief overnachting.

Jouw ideale wellness vakantie stel je met behulp van saunagids.nl dus gewoon zelf samen
Geplaatst door: Webmaster op 06:57
Geen reacties
maandag 26 december 2016
Stoppen met roken in 2017
Tags: kuur, wellness vakantie, stoppen met roken in 2017
Wie nog steeds rookt en daar van af wil komen, zou in 2017 een anti rook wellness vakantie kunnen boeken. Dit is een wellness vakantie waarbij gezondheid, in dit geval het stoppen met roken, centraal staat.
Veel mensen die goede voornemens in 2017 hebben, hebben de wens om dit jaar echt te kunnen stoppen met roken.  Ook voor de verstokte rokers is dit nu mogelijk.
Puur en Kuur heeft namelijk een anti rook kuur ontwikkeld die je prima kan combineren met een wellness vakantie.  Als je tijdens je vakantie 2017 wilt leren stoppen met roken, kijk dan hier.
Geplaatst door: Webmaster op 08:44
Geen reacties
vrijdag 16 december 2016
Afvallen tijdens je wellness vakantie
Tags: afvallen, detoxen, vakantie, wellness
Een wellness vakantie kan ook prima geboekt worden in het kader van een detoxvakantie of afvalvakantie.  Veel wellness hoteks hebben de beschikking over faciliteiten zoals sauna en zwembad en door gebruik te maken van de sauna en veel te bewegen worden er veel vetten verbrand.
Door vervolgens tijdens je afval|detox vakantie een afvalkuur of detoxdieet te volgen, ontslak je je lichaam en val je af.  Wellness, detoxen en afvallen, een ideale combinatie.
Geplaatst door: Webmaster op 05:54
Geen reacties
vrijdag 2 december 2016
Goedkoop een sauna boeken
Tags: wellness hotel, wellness weekend, last minute sauna
Wie van wellness en reizen houdt, is waarschijnlijk ook geïnteresseerd in sauna aanbiedingen. Op de website last minute sauna, vind je meer dan 200 sauna aanbiedingen met een korting oplopend tot 50 %. Omdat meer dan 90 % van de sauna's en wellness centra regelmatig last minute sauna aanbiedingen hebben, is dit de manier om super goedkoop een sauna of wellness weekend met sauna te boeken. De kortingen die je kunt krijgen door gebruik te maken van een last minute sauna en/of beauty aanbieding kunnen oplopen tot 50 % of meer. Je boekt al een last minute wellness of sauna arrangement voor minder dan 30 euro per persoon. Dit is zonder overnachting. Voor een overnachting in een hotel met sauna, boek je natuurlijk een wellness hotel.
Geplaatst door: Webmaster op 07:41
Geen reacties
maandag 7 november 2016
Wellness vakantie blog
Tags: beauty, blog, gezondheid, spirituele reizen, wellness vakantie
Op deze blog van wellness vakantie.nl vind je veel informatie over wellness, gezondheid en beauty. Ook vind je hier aanbiedingen en last minutes op het gebied van wellness vakanties, spirituele reizen en beauty.
Geplaatst door: Webmaster op 13:21
Geen reacties