chakra sieraden

Chakra Sieraden en wellness

Wat zijn chakra sieraden?

Chakra Sieraden zijn edelsteen sieraden en ook zeer geschikt voor wellness. 
Aan deze edelsteen en chakra sieraden worden bijzondere eigenschappen toegedicht die enerzijds met een energetisch niveau geassocieerd worden en anderzijds wellness, ontspanning en kuren tot een nog grotere beleving maken.

Alleen de handgemaakte chakra sieraden en dan bij voorkeur gemaakt van echte edelstenen, hebben die bijzondere krachten en zijn een aanrader voor iedere vrouw of man die van mooi zijn, spiritaliteit en wellness houdt.  Ook tijdens een wellness vakantie of retreat geven chrakra sieraden nog meer glans aan je vakantie of retreat.

Chakra sieraden dragen tijdens vakantie

Als je tijdens je relax- of wellness vakantie chakra sieraden draagt zoals een armband of ketting, zal je nog intensierver van je vakantie kunnen genieten.
Chakra armbanden, ringen, oorbellen en kettingen verhogen het gevoel van genot, van het mogen genieten. Vooral als jij je chara sieraad helemaal zelf hebt uitgezicht en die bij je past.

Je kunt chakra sieraden oneindig combineren, zowel met klassieke kleding, sportieve kleding, je kleding tijdens een retreat of zelfs je badkleding. Chakra Sieraden zijn van alle tijden, voor iedere vakantie en ieder moment!

Welk chakra sieraad past bij jou en laat je energie nog beter stromen?

Hier vind je de mooiste collectie chakra sieraden van Nederland.

Chakra sieraden en je energie

Echte edelsteen ckakra sieraden verhogen je energie niveau en geven je kracht.
Ieder individu is anders, evenals ieder zijn energieveld.

De chakra armbanden, oorbellen en kettingen die je kunt zien op de website https://www.chakra-sieraden.nk zijn uniek, handgemaakt en allemaal gebaseerd op de 7 chakra;s en de energie van edelstenen. Je kunt per sieraad lezen van welke edelsteen het sieraad gemaakt is en voor welk type mens een bepaald sieraad bedoeld is. Bijna iedereen kan baat hebben van de kracht van edelsteen sieraden!

Ckakra ketting kopen

Als je al lang op zoek bent naar die unieke chakra ketting dan zal je deze nu zeker vinden.
Vind je op de website niet precies de chakra ketting die bij jou past?? Je kunt een ckakra ketting met de edelstenen die jij erin verwerkt op maat laten maken en zo die ckakra ketting kopen die 100 % bij jouw persoonlijke smaak, kleuren voorkeur en energie past.

Chakra armbanden

Wat voor chakra armbanden geldt, geldt voor alle sieraden.
Sheena maakt ieder ckara sieraad, ketting, armband of wat dan ook op maat voor je.

Edelsteen, chakra sieraden en spiritualiteit

Edelsteen sieraden en dan met name chakra edelsteen sieraden, hebben alles met spiritualiteit te maken. De edelstenen die de basis vormen voor de handgemaakte chakrasieraden zijn duizenden tot tienduizenden jaren oud. Ze dragen een voortdurende, spirituele enegie en kracht met zich mee,

Vandaar dat edelsteen chakra sieraden, ook wel spirituele sieraden worden genoemd.

Hier vind je een uitleg over de spirituele kracht van deze edelsteen chakra sieraden.