Een luxe vakantiehuis met sauna huren

Relaxen in een luxe vakantiehuis met sauna.

Wie aan een wellness vakantie denkt, denkt meestal aan een geheel verzorgde reis naar een kuuroord, wellness hotel of Spa. Dat is inderdaad erg aantrekkelijk. Wie liever het heft in eigen houdt, huurt een vakantiehuisje met infrarood sauna. Bijvoorbeeld een blokhut op de Veluwe met sauna. Voor diegenen die van luxe en comfort houden, bestaat er altijd de mogelijkheid een luxe vakantiehuis met sauna  te huren. Zoals een 2 persoons vakantiehuis met sauna en jacuzzi op een wellness vakantiepark.

Een luxe vakantiehuis met privé sauna hoeft niet duur te zijn.

Tegenwoordig worden er kortingscodes aangeboden voor wellness reisen en verblijven in hotels met arrangement. Met zo een kortingscode kan je wel tot 20 % besparen. Een andere manier om voordeliger een luxe vakantiehuisje met eigen sauna te huren, is deze last minute te boeken. Een last minute huisje met sauna is wel tot 40 % goedkoper. Daarbij komt dat je bij een last minute boeking kunt inspelen op het actuele weer en de weersverwachting. Wil je bijvoorbeeld een luxe vakantiewoning met sauna aan zee huren, dan is het heerlijk als het niet regent en de zon volop schijnt. Een bijkomend voordeel van een last minute weekendje weg aan zee of kust.

Welke type sauna is het beste?

Als je een huisje met sauna huurt, kan je kiezen uit 2 soorten sauna’s. Een vakantiehuis met infrarood sauna of een huisje met Finse sauna. De meeste mensen kiezen vanuit gezondheidsoverwegingen een huisje met infrarood sauna. Maar van een saunabezoek ga je altijd transpireren. En zweten is goed voor de afvoer van overtollig vet.