Goedkoopste zorgverzekering kiezen

Zorgverzekeringen vergelijken loont.

Nu, november 2017, is het weer tijd om te kijken welke zorgverzekering 2018 voor jou het goedkoopst en aantrekkelijkst is.  De premie van de zorgverzekering is één van de verzekeringen waar echt op te besparen valt. Kan je door een goedkopere inboedelverzekering af te sluiten misschien een 20 tot 40 euro per jaar besparen. Bij een zorgverzekering en dan met name voor een meer persoons huishouden, valt er honderden euro’s per jaar te verdienen. Het vergelijken van de premies en voorwaarden van zorgverzekering loont. De goedkoopste zorgverzekering kiezen is een investering die de moeite waard is

Hoog eigen risico is lage premie.

Het eigen risico voor de basis zorgverzekering 2018 bedraagt €385,00 euro. Dat risico draagt dus iedereen met een zorgverzekering. Een hoger eigen risico nemen is mogelijk.  Hoe hoger je eigen risico, hoe lager je premie.  Je kunt maximaal € 885,00 eigen risico nemen.  Dan kun je profiteren van de laagste premie. Bedenk wel dat je een hoog eigen risico financieel moet kunnen dragen.  Je kunt jaren achtereen lage zorgkosten hebben maar dat is geen garantie voor een zorgeloos jaar op het gebied van gezondheid. Neem dus geen onverantwoorde risico’s.

Welke zorgverzekering is het goedkoopste?

Als je wilt weten welke zorgverzekering in jouw specifieke situatie echt het goedkoopste is??? Je komt er alleen maar achter door de premies van de zorgverzekeraars met elkaar te vergelijken. Kijk ook naar de aanvullende verzekekerings mogelijkheden!