het vinden van innerlijke rust

Innerlijke rust vinden door yoga retreat
Innerlijke rust vinden is in deze drukke maatschappij niet eenvoudig. Door vele verplichtingen, vrienden, gezin, werk, maatschappij, heb je weinig tijd voor jezelf en ontbreekt het vaak aan innerlijke rust. Een yoga retreat kan je helpen. Een time out nemen, tijdelijk afstand nemen van alle hectiek, werkt vaak rustgevend.

Eén van de manieren om innerlijke rust te vinden, is het boeken van een yoga retreat. 
Een yoga retreat is een combinatie van geestelijke rust en fysieke oefeningen om tot rust te komen Daarnaast spelen ademhalingsoefeningen bij een yoga retreat ook een grote rol. Door op een bepaalde manier te ademhalen, beheersing te krijgen over lichaam en geest, kom je ook tot rust. Yoga retreats worden vaak gehoudeb op de mooiste plekken op aarde, zoals in een spa | welness resort op Thailand, een spa hotel op Ibiza of een wellness resort in Frankrijk, Italië of Portugal. Via deze website krijg je informatie over yoga retreats, bijvoorbeeld in Thailand, India of Sri Lanka. Een reis naar binnen, een retreat om helemaal tot rust te komen.

Sint Janskruid, voor innerlijke rust

Sint Janskruid is een kruid dat wereldwijd gebruikt wordt door mensen die soms te gespannen zijn, te weinig innerlijke rust kunnen vinden en een bepaalde mate van depressiviteit hebben.
Sint Janskruid zorgt ervoor dat je je minder somber voelt, wat opgewekter en wat rustiger wordt.
Feitelijk gezien is sint janskruid een natuurlijk middel tegen depressiviteit.

Ook om meer innerlijke rust te krijgen, is Sint Janskruid, al dan niet in combinatie met kruidenpreparaten, een probaat middel. Let op, sint janskruid kan de werking van medicijnen verstoren en de werking van antidepressiva negatief beinvloeden., Als je sint janskruid wilt gaan gebruiken omdat je depressief bent, is het verstandig contact op te nemen met de huisarts voor overleg.

Yoga retreat en kurenHet is ook mogelijk een yoga retreat te combineren met kuren of ayurveda. Zo kan je een bijvoorbeeld een retreat met detox kuur volgen of een yoga retreat met kruidenbaden, massages. Op ayurvedische wijze. Ontspannend en weldadig voor lichaam en geest.
Via de zoekbox hierboven kan je ook zoeken op thema's zoals kuren en detox. Hieronder vind je detox vakanties en retreats van Spa Dreams.Innerlijke rust vinden door mediatieYoga en ademhalingsoefeningen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door de combinatie yoga en ademhalingsoefeningen krijg je innerlijke rust. Wat vaak nog beter en vooral dieper gaat is het volgen van een yoga retreat in combinatie met mediatie.  Door dagelijks of regelmatig te mediteren, kom je echt tot rust, tot bezinning. Veel yoga retreats kunnen gecombineerd worden met meditatie. Aandacht voor jezelf, het is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven. Meditatie en innerlijke rust, een prima combinatie!