Hotelkamer met jacuzzi

Relaxen?  Boek een hotelkamer met jacuzzi.

Je hebt hotels en je hebt wellness hotels. In de laatste categorie kom je hotels tegen met een jacuzzi op de hotelkamer. Als zo een hotel dan ook nog eens over een binnenzwembad en gemeenschappelijke sauna beschikt, is het helemaal genieten. Eerst lekker zwemmen en genieten van het warme water en de Finse sauna, daarna lekker wandelen, in het restaurant eten en in je hotelkamer genieten van een wijntje en de jacuzzi.
Een hotelkamer met jacuzzi is wel wat duurder dan een traditionele hotelkamer met ligbad of hottub naar je krijgt er wel waar voor je geld. Zeker als je een hotel met jacuzzi aan zee weet te boeken, is het feest. Gezonde zeelucht, het zwembad, de sauna en jacuzzi. Je waant je even in het paradijs!

Voor een wellness vakantie of wellness weekend.

Een hotel met zwembad en jacuzzi op je kamer boeken, kan je doen voor een weekend, midweek, paar willekeurige nachtjes of wellness vakantie. In het geval van een wellnes vakantie, is een Turks Stoombad in het hotel zeker ook een aanbeveling waard. Je kunt dan kiezen uit diverse wellness faciliteiten en ontmoet mogelijk ook nog interessante mensen. Als zo een hotel dan ook nog eens een luxe ontbijtbuffet heeft en diner in buffetvorm is het zeker wel een weekje uit te houden. Bij een hotel met ligging aan zee en strand, is het misschien wel iets voor een langere wellness reis.