Huisje met hottub

Wat is een huisje met hottub?

Een huisje met hottub is een vakantiehuisje met houtgestookte hottub.  Een hottub is altijd van hout en meestal handgestookt. Als je tijdens je vakantie wilt relaxen, dan is een hottub in je huisje zeker een aanrader. Indien de temperatuur van het water zo rond de 37 graden is, is deze optimaal en kun je helemaal wegdromen. Je kunt een 30 minuten in je hottub verblijven maar een uur of anderhalf uur is zeker ook ontspannend. Er bestaan houten hottubs voor 1 persoon maar je kunt ook een huisje met hottub voor  2 of 4 personen huren. Een verblijf in een vakantiehuisje met hottub lijkt een beetje op een wellness vakantie in een huisje met Finse sauna. Ook daar staat het genieten voorop.

Waar kan je een huisje met hottub huren?

Als je een huisje met hottub wilt huren, kan je dat doen via de website www.huisje-met-hottub.com.  Daar hebben ze de mooiste vakantiehuisjes met hottub verzameld. Je vindt er ook wellness huisjes met jacuzzi of privé sauna. Het aanbod betreft huisjes in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.  Je kunt via genoemde site ook wellnes huisjes elders in Europa huren.

Waar vind je een 2 persoons huisje met hottub?

Een huisje voor 2 huren en dan bij voorkeur een huisje met hottub of jacuzzi?  Je kunt hier een huisje met hottub voor 2 personen huren. Het zijn wellness huisjes in Nederland en België. Sommige van deze huisjes hebben naast een hottub of jacuzzi ook een privé sauna.

Romantisch weekendje weg met zijn twee?

Een huisje met jacuzzi of hottub leent zich uitstekend voor een romantisch weekendje weg met zijn twee. Als er in het huisje dan ook nog een open haard is, is het helemaal genieten. Hier vind je huisjes met open haard.

Een wellness vakantie boeken en verblijven in een huisje met jacuzzi, sauna of hottub.

Een wellnes vakantie boeken in het kader van een groepsreis zit er door de corona even niet in. Je kunt ehter wel een vakantiehuisje boeken. Ook dan heb je met de corona regels en lock down te maken. Een vakantiehuisje in het bos of aan zee huren, betekent wel optimale vrijheid. En dat lijkt in het kader van een wellness vakantie 2021 thans het hoogst haalbare.