Kerstvakantie met jacuzzi

Verblijf met kerstmis in een huisje met jacuzzi op de Veluwe.

Wie een bijzondere kerstvakantie met jacuzzi wil vieren, huurt een luxe bungalow of huisje met jacuzzi op het wellness vakantiepark De Eikensingel op de Veluwe.  Dit vakantiepark op de Veluwe beschikt niet alleen over huisjes met jacuzzi maar ook over een verwarmde zwemspa en een traditionele sauna. Daarnaast kunt u ook kiezen voor het huren van een luxe bungalow met jacuzzi waarbij de wellness beleving nog intenser zal zijn. Een kerstvakantie met jacuzzi op vakantiepark De Eikensingel betekent niet alleen genieten van de sauna, spa en jacuzzi. Het zeer sfeervolle en kleinschalige vakantiepark is met kerstmis en oud en nieuw vuurwerkvrij. Dat is niet alleen goed nieuws voor mensen die van natuur en rust houden maar ook voor de huisdieren want met name honden kunnen erg schrikken van knalvuurwerk.

Uw huisdier is welkom op dit vakantiepark met jacuzzi.

Of u nu een week, midweek of weekend boekt voor uw kerstvakantie met jacuzzi, uw huisdier is van harte welkom. De omgeving leent zich ook uitstekend voor een vakantie met hond of ander huisdier. Op de Veluwe is het heerlijk wandelen en de natuur is overweldigend.  Met een beetje geluk kunt u genieten van wellness en een witte kerst. Een onvergetelijke gebeurtenis. En wat is er fijner dan na de wandeling met uw hond relaxen in een vakantiehuis met jacuzzi in de tuin, een luxe wellness bungalow, spa of sauna.
U en uw huisdier kunnen nu een relaxte kerstvakantie met jacuzzi boeken.

De Veluwe per fiets verkennen.

Natuurlijk heeft dit vakantiepark met jacuzzi, sauna en spa u meer te bieden dan welness, ruimte en rust. In de prachtige natuur van het Nationale Park de Hoge Veluwe is het fantastisch fietsen. Met de elektrische fiets bijvoorbeeld. Het fiets knooppunten netwerk op de Veluwe maakt fietsen makkelijk en verdwalen is bijna niet mogelijk. Op de website van Wellness park De Eikensingel vindt u een voorbeeld van een fietsrouteplanner. Zo kunt u ook met kerstmis zorgeloos genieten van fietsen in de mooiste natuur van Nederland.