Natuurlijke shampoo en haarverzorgings producten

Waarom natuurlijke shampoo beter voor je haar is.

Als je van de sauna en Turks Stoombad houdt, kan het zijn dat je haar droger wordt. Dat is logisch want de hoge temperaturen en bijzondere vochtgehaltes in deze wellness faciliteiten hebben een bepaald effect op de huid en op de haar.  Een goede, vochtinbrengende shampoo kan wonderen doen. Maar wat is nu beter, een chemische shampoo van een bepaald groot merk of een natuurlijke shampoo zonder parabenen, siliconen en sulfaten? Hieronder de antwoorden.

Hier vind je de beste natuurlijke shampoo.

Een natuurlijke shampoo is beter voor je haar en huid.

Het was eigenlijk al heel lang duidelijk, natuurlijke shampoos zonder chemische ingrediënten zijn beter voor je haar en huid. Gelukkig worden er steeds meer shampoos geproduceerd zonder toevoegingen zoals sulfaten, parabenen en siliconen. Sulfaatvrij, parabenen vrij, het is echt beter voor je gezondheid.
Er komen steeds meer parfumvrije shampoos want ook parfum is niet nodig om je haar in goede en gezonde conditie te brengen.  Er zijn ook goede, natuurlijke shampoos voor geverfd haar. Wat dat betreft is er veel ten goede gekeerd.

Natuurlijk en biologisch nog beter.

Een natuurlijke shampoo kan ook een biologische shampoo zijn en dat is nog beter. Ook het aandeel natuurlijke en veganistische shampoos en haarverzorgingsproducten neemt enorm toe..
We gaan voor wat betreft shampoo de goede kant op.  Als je op wellness vakantie gaat, doe je er goed aan naturlijke massage olie, shampoo en verzorgingsproducten mee te nemen.