Unieke wellness vakanties van Puur en Kuur

Puur en Kuur, voor een heerlijke relax vakantie.
Wie op zoek is naar een echte relax vakantie, eventueel met yoga, fitness of afslankkuur, doet er goed aan om het wellness- en relax vakantie programma van Puur en Kuur te bekijken.  Puur en Kuur biedt unieke wellness- en relax vakanties aan in onder andere Nederland, Ibiza, Italië, Portugal, Sri Lanka, India en Nepal. Ook wellness met beauty en ayurveda.

puur en kuur adults only banner

Voor een ontspannen wellness weekend, yoga weekend, ayurveda weekend of detox weekend.  Hieronder ook ontspannings vakanties met aandacht voor meditatie en ademhaling. Een wellness weekend of vakantie is een unieke beleving.  Met verblijf in een uniek resort of hotel, veelal met spa, sauna en wellness.


gezond eten bij het zwembad

Afslank vakantie met wellness boeken

Als je af zou willen slanken en je lichaam ontgiften, zou je ook een detox of afslank vakantie kunnen boeken. In combinatie met bijvoorbeeld yoga en fitness een ideale combinatie.
Puur en Kuur biedt ook fantastische kuur reizen en afslankreizen aan.  Denk aan een thalasso kuur in Portugal of een reinigingskuur aan de Dode Zee in Israël of Jordanië. Het aanbod detox- en afslankreizen van Puur en Kuur is groot.

Hier vind je alle detox reizen van Puur en Kuur.


Wellness weekend?

Af en toe een wellness weekend boeken, doet veel met lichaam en geest. Bij Puur en Kuur kan je behalve wellness vakanties ook wellness weekenden boeken, bijvoorbeeld een wellness weekend aan zee met verblijf in een wellness spa hotel met zwembad in Zeeland.  Of een wellness weekend aan zee in Spanje, Griekenland of Portugal. Een wellness weekend aan zee boek je via Puur en Kuur al rond de 300 euro incusief.


Yoga vakantie in Marokko

Zin in een andere cultuur en ongelooflijk intrigerende yoga vakantie?
Kijk dan eens wat een yoga vakantie in Marokko met je kan doen. Met verblijf in een yoga en wellness retreat aan zee in Marokko. Met de mogelijkheid tot surf- en fitness lessen. Of yoga aan het strand.

puur en kuur yoga banner

Je yoga en spa resort beschikt over een yoga zaal met uitzicht op zee, een beauty salon, fitness ruimte en vele wellness mogelijkheden.  Met heerlijk gekruide vegetarische en biologische maaltijden.
Een fantastische yoga en spirituele ervaring in Marokko.


Lichaamsmassages tijdens je wellness vakantie

Wat is er meer ontspannend dan je tijdens je wellness vakantie te laten masseren.
Lichaamsmassage ontspant de geest en is goed voor de doorbloeding.  En als je stijve spieren hebt, is een massage met olie die het lichaam verwarmt nog fijner.
In de kruidenleer worden er 2 kruiden aanbevolen die iets met doorbloeding en warme spieren te maken hebben.

wellness vakantie

Als er tijdens de massage een olie gebruikt wordt is dat meestal amandel massageolie.  Massage olie me als basis amandelen heeft het grote voordeel dat de huid niet vet wordt en je een zeer soepele en elastische huid krijgt.  Bovendien heeft amandel massage olie het grote voordeel dat het veel vitamine E bevat en dat ik goed voor verjonging van de huid. Amandel massageolie is dus perfect tijdens een wellness massage. Een andere etherische olie welk zijn werking doet tijdens of na een massage is sint janskruid olie.

puur en kuur antistress banner

Deze sint janskruid olie zorgt voor een betere doorbloeding van de spieren en zorgt ervoor dat de spieren warm worden. Amandelolie, beetje sint janskruid olie, teunisbloemolie en amandel olie worden vaak toepepast in producten die de huid verwennen.