Sauna met korting boeken

Als je je wellness vakantie zelf samenstelt, kan je profiteren van de beste sauna aanbiedingen. In combinatie met het boeken van een wellness hotel via een aanbieding kan je zo zelf je wellness vakantie creeëren. Op deze pagina vind je de mooiste sauna’s en spa’s van heel Nederland en België.

fletcher wellness banner

vakantiehuis met sauna

Voor een ultiem sauna moment, en eventueel met sauna arrangement.
Of voor een vakantiehuisje met sauna weekend.
Er zijn dagelijks sauna en wellness aanbiedingen en altijd met de hoogste kortingen. Stel zelf je wellness vakantie samen, boek een wellness hotel en sauna arrangement en geniet van een welverdiende, luxe en toch goedkope vakantie.  Ook met sauna- en wellness arrangementen voor 2.

Last minute vakantiehuis met sauna huren

Voor het huren van een vakantiehuis met sauna met korting.

Zoals je met korting naar de sauna kunt, kun je ook een vakantiehuis met privé sauna met korting huren. Dit doe je door een last minute vakantiehuisje met sauna te boeken.
je kunt een 2 of 4 persoons vakantiehuisje met sauna huren maar ook gaan voor een last minute vakantiehuis met sauna voor 6, 8 of 10 personen.


Boek bijvoorbeeld een last minute vakantiehuis met sauna in Spanje, de Ardennen, aan zee, in België of Nederland.  In alle landen van Europa zijn wellness vakantiehuisjes met privé sauna te huur.  Ook voor een last minute vakantie met de hond zijn er volop mogelijkheden, in veel last minute vakantiehuizen zijn huisdieren toegestaan,.  Uiteraard zijn in de sauna of jacuzzi honden niet welkom.

Boek hier je last minute vakantiehuis met de hond.

fletcher wellness banner

Vakantiehuis voor lange mensen met sauna

Als je een lange man of vrouw bent en een vakantiehuis met sauna wilt huren, loop je al snel tegen het probleem aan dat de meeste sauna’s niet zijn ingericht op lange mensen en er in de accommodaties bedden staan die niet lang genoeg zijn. Als je bijvoorbeeld een lengte van 2 meter en vijf centimeter hebt, is het niet prettig slapen in een bed van 2 meter.  Gelukkig zijn er ook vakantiehuizen met sauna te huur die geschikt zijn voor lange mensen.

Vind hier een vakantiehuis met sauna voor lange mensen