Spirituele reis met ayuveda naar India boeken

Spirituele reis India?
Wie een spirituele reis naar India wil boeken, eventueel in combinatie met ayurveda, wellness en yoga vindt de juiste informatie op deze website wellness vakanties.  Je kunt hier de mooiste en meest indrukwekkende spirituele reizen naar India boeken, ook als je single of alleenreizende bent.

spadreams ayuverda retrait banner

India is een ideaal land om tot rust en bezinning te komen. Spiritualiteit, ayurveda, yoga en wellness zijn in India nauw met elkaar verbonden en voor een spirituele vakantie naar India kan je verblijven in de mooiste en spa en wellness resorts.


Ook voor een wellness vakantie in India met klassieke ayurvedakuur, anti stress kuur of panchakarma kuur.  Ayurveda, één van de oudste Oosterse geneeswijzen,  is in India in de gehele cultuur geïntegreerd. En net zoals in Sri Lanka, Thailand en Indonesië vind je in India vele ayurveda en wellness resorts. Via de zoekbox hierboven vind je alle spirituele, wellness en ayurveda reizen naar India. Voor een ontspannings vakantie, wellness vakantie of ander type spirituele verwen vakantie in India.

afvallen op vakantie

Spirituele reis India boeken in combinatie met ayurveda kuur

Veel mensen boeken een spirituele reis of gezondheids vakantie in India om te gaan kuren. Hierbij wordt bijna altijd een ayurveda kuur bij een wellness resort of ayurvedisch kuuroord in India geboekt. Auyrveda kuren en met name klassieke aurveda kuren worden toegepast bij kuren verjonging, gewichtsverlies, ontgiften, ontstressen, regeneratie, rugklachten, huidproblemen en tal van andere gezondheidsproblemen.
Een spirituele reis naar India in combinatie met ayurveda en yoga doet wonderen.  Via deze website kan je een wellness of gezondheidsvakantie in India boeken, met oog voor spiritualiteit en welzijn.


Deze ideale combinatie van genieten en ontspannen werkt samen met de spiritualiteit die India van nature al heeft helend en verkwikkend. Diegenen die een spirituele gezondheid en wellzijnsreis naar India geboekt hebben, komen vol energie en vitaliteit weer terug.

Boek nu je spirituele reis India en kom herboren terug.

wellness vakantie

Alleen op reis naar India?

Ben je alleenstaand en wil je alleen een spirituele reis naar India maken?  Veel van de auryvedische resorts in India zijn goed ingericht op wellness of yoga reizen voor alleenstaanden en alleenreizenden. Je kunt er een 1 persoons kamer boeken met eigen badkamer en toilet en je ontmoet tijdens de spirituele- en ayurveda reizen India vele andere singles en alleenreizenden.

puur en kuur detox

Als je interesse hebt in een spirituele groepsreis of rondreis India, bezoek dan een onze website singlereizen.
Hier vind je ook singlereizen in andere landen van Azië en Europa.  De spirituele- en ayurveda single reizen naar India zijn geschiktg voor singles van alle leeftijden. Ook als je een 50, 55 of 60 plusser bent, verkeer je in aangenaam gezelschap.


De mooiste wellness en ayurveda resort vind je in India en Sri Lanka

Spirituele reis India en verblijven in een wellness resort?

Als je al eens voor een spirituele reis of wellness vakantie in India of Sri Lanka geweest bent, zul je het kunnen beamen. De mooiste wellnes en ayurveda resorts liggen in India en Sri Lanka. En omdat veel van deze resorts ook nog eens aan de Indische Oceaan liggen heb je de ideale combinatie van wellness, ayurveda en frisse oceaanlucht. Aan de de professionele ayurvedas resorts in India en Sri Lanka zijn bijna altijd deskundigen verbonden, ook voor een ayurveda of reinigings kuur.  En voor diegenen die spiritualiteit en wellness- en beautybehandelingen met elkaar willen combineren.

puur en kuur antistress banner

Van ayurveda word je niet alleen mooi van binnen. Met een ayurveda kuur krijg je een mooiere huid en er bestaan verschillende ayurveda ontslakkings- en afslankkuren.  Al deze ayurveda kuren vind je op deze wellness website. Ook voor een ayurveda kuur in een ander land dan India en Sri Lanka.  Voor een spirituele rondreis in Azië.

gezond eten bij het zwembad

Spirituele en wellness reis India 7 tot 20 dagen boeken

Als je een spirituele of ayurveda reis naar India wilt plannen, dan kan je voor een relatief korte spirituele vakantie gaan of langer van ayurveda en wellness genieten. Wij bieden op deze website spirituele reizen India, ayurveda reizen en wellness vakanties India aan met een duur van 7 tot maximaal 20 dagen.

puur en kuur adults only banner

Als je een relax vakantie in India wilt boeken om helemaal tot rust te komen, raden wij je aan om een spirituele reis naar India te boeken van bijvoorbeeld 14, 20 of 21 dagen. Een vliegreis naar India kost relatief veel tijd en is niet goedkoop.  Het is zonde als je maar kort van je verblijf in India kunt genieten.  Daarnaast is een langere rondreis India, relatief gezien, goedkoper dan een korte spirituele vakantie.

Of je nu kiest voor een klassieke ayurveda vakantie in India, een yoga vakantie, een detox vakantie India of een spirituele reis India zonder kuur of wellness gebeuren, India verdient het om als vakantie oord bezocht te worden.


Spirituele reizen en chakra sieraden

Mensen die spiritueel zijn ingesteld hebben vast wel eens van chakra sieraden gehoord.
Chakra sieraden zijn spirituele sieraden en hebben alles te maken met de 7 hoofdchakra;s.

Veel spirituele sieraden worden in landen als India, Sri Lanka en Nepal gemaakt en de kans is dan ook groot als je een spirituele reis of wellness retreat in India, Nepal, Sri Lanka of Thailand geboekt hebt, je in contact komt met de makers van deze unieke, handgemaakte sieraden.

In Nederland zijn er ook mensen die edelsteen chakra sieraden maken,
Eén ervan is Sheena Chapman, naast yoga docente ook maker van unieke en handgemaakte spiriuele chakra sieraden. Sieraden met een missie.

Wil je meer weten over deze spirituele chakra sieraden?

spadreams ayuverda retrait banner