Een weekendje weg met wellness, dat is pas genieten

Wie een weekendje weg wil gaan en genieten van wellness zoals spa, sauna, zwembad of beauty behandeling, vindt hier de beste informatie, aanbiedingen en wellness programma’s. Een weekendje weg met wellness is de nieuwe trend. Zie de aanbiedingen wellness hotels.

fletcher wellness banner

Waar boek jij je weekendje met wellness?

Je kunt een wellness weekendje weg, bijvoorbeeld in Nederland, Duitsland, Estland, Italië of Portugal,  prima combineren met bijvoorbeeld Thalasso, ayurveda, yoga of beautybehandeling.
Zie de wellness aanbiedingen voor een wellness vakantie van Puur en Kuur.


Stel zelf je weekendje weg met wellness samen

Op onze wellness websites vind je alle ingrediënten om zelf je weekend met wellness samen te stellen of een georganiseerde wellness reis te boeken. Boek bijvoorbeeld een weekendje weg in een hotel met zwembad, sauna en jacuzzi of een georganiseerd wellness arrangement, bijvoorbeeld een wellness weekend weg aan zee in Zeeland, Texel, Ameland of Bergen aan Zee. Voor welke type wellness weekendje uit je ook kiest, je vindt hier de beste mogelijkheden en aanbiedingen.  Ook voor een wellness weekendje weg aan de kust van Nederland, Spanje, Italië of Griekenland voor 2.

ontspannen met vriendin in jacuzzi

Weekendje weg met wellness is genieten

Wellness is puur genieten, of je nu alleen een wellness weekendje weg wilt boeken, een weekendje weg erop uit wilt met je vriend of vriendin of met de hele familie of vriendengroep van wellness wilt genieten.

Klik hier voor een weekendje weg met wellness in Nederland.


Weekendje weg met wellness en beauty behandelingen

Eén van de meest geboekte weekendje wellness is die in combinatie met beauty.  Schoonheidsbehandelingen zijn al honderden jaren oud, veel dames en ook steeds meer heren laten zich tijdens het weekendje weg met wellness graag verwennen met lichaamsmassages, gezichtsbehandelingen, pedicure behandeling of manicure.

puur en kuur wellness banner

Wellness hotel of Spa Resort

Als je een wellness weekendje weg in een wellness hotel of spa resort hebt geboekt, is er soms zelfs een schoonheidsspecialiste aan het hotel of resort verbonden.  Meestal moet je wel een afspraak met de schoonheidsspecialiste of masseur maken om tijdens je weekendje weg te kunnen genieten van massages of schoonheidsbehandeling.


Als je van ayurveda houdt, het is in de grotere en gespecialiseerde Spa resorts vaak mogelijk een schoonheidsbehandeling of gezichtsbehandeling te krijgen op basis van ayurveda. Er wordt dan gebruik gemaakt van 100 % natuurlijke materialen, kruiden en kruidenbaden. Ook een ontspanningsmassage kan op Ayurvedische wijze.  Een weekendje weg met wellness op aurvedische basis is genieten op basis van oude Oosterse Geneeswijzen en denkwijzen. Ayurveda wordt ook vaak gebruikt door therapeuten, artsen en in kuuroorden. Je kunt ook een weekendje weg met wellness en ayurveda in Nederland, Spanje of Slovenië boeken.


Wellness weekend kuren

Een weekendje kuren en toch lekker ontspannen? Boek dan een wellness weekendje weg in een kuuroord. Ook als je een last minute weekendje wilt boeken en morgen wilt vertrekken. Bijvoorbeeld een kuuroord met wellness in Duitsland, Nederland, Slowakije, Bulgarije, Hongarije of Polen.  Met name in de landen in Oost-Europa vind je de meest fantastische kuuroorden.

puur en kuur detox

En omdat de prijzen voor kuren in deze landen veel lager liggen dan bijvoorbeeld in Nederland, België of Duitsland, kan je een weekendje weg met wellness en kuurbehandeling veel goedkoper boeken dan gemiddeld. Voorbeelden van kuur wellness weekendjes weg zijn het volgen van een detox kuur, thalasso en sportvasten. Tijdens je weekendje weg weg met wellness en kuren betekent ook dat er veel aandacht is voor gezond eten en verantwoord drinken. Een gezond en verantwoord eetpatroon helpen immers hart- en vaatziekten + huidproblemen voorkomen.


Voordelen kuurvakantie

Tijdens een kuurvakantie of weekendje weg krijg je heerlijk gezond en lekker eten voorgeschoteld, vers, met veel groente en kruiden. En behalve het drinken van veel bronwater, verse groentesap of smoothies krijg je ook veel kruidenthee en dergelijke.  Het is uiteraard afhankelijk van de kuur die je volgt en het programma welke voeding en drinken bij je kuur hoort.  Dat is daarnaast ook nog eens afhankelijk van jouw behoefte als persoon en je persoonlijke gezondheid omstandigheden.
Als je bijvoorbeeld een detox kuur in Nederland of Duitsland wilt volgen, zal er veel aandacht worden besteed aan ontgifting. In alle gevallen kan je bij een weekendje weg met wellness ook op voldoende ontspanning en relax mogelijkheden rekenen.

afvallen op vakantie

Wellness weekendje weg als alleenstaande boeken?

Aanbiedingen weekendje weg sauna Nederland en België
Wellness is bij uitstek geschikt voor alleenstaanden.
Als je als alleenstaande een weekendje weg wilt met wellness kan je bijvoorbeeld een sauna arrangement boeken of een verzorgd weekendje weg, bijvoorbeeld in een spa resort in Groningen, Drenthe, Gelderland of Zuid-Holland. Via Spa Online kan je de meest fantastische wellness weekendjes boeken. deze zijn geschikt voor alleenstaanden én mensen met een partner.  Er zijn ook wellness aanbiedingen voor 2.

puur en kuur detox

Heb je inspiratie nodig om als alleenstaande een weekendje weg met andere singles te boeken?  Kijk dan eens op de startpagina singles reizen.
Voor een weekendje weg met wellness of andere activiteit, denk aan zeilen, wandelen of fietsen. Of een weekendje voor singles met aandacht voor yoga.