wellness hotels

De mooiste wellness hotels wereldwijd

Als je op zoek bent naar een prachtig gelegen wellness hotel met binnenzwembad, buitenzwembad, sauna's, fitness ruimte, beautysalon, kuurmogelijkheden en eventueel afslank of gezondheidscoach, zal  je deze zeker op deze pagina vinden.  Je vindt hier duizenden wellness en spa hotels over de hele wereld met alle denkbare mogelijkheden te genieten van spa en wellness. Voor bijvoorbeeld een wellness weekend je weg in een wellness hotel of Spa in Duitsland, Spanje, Nederland, Italië of België.

Met de mogelijkheid een wellness arrangement voor 2 te boeken. Ook voor een romantisch wellness weekendje weg met verblijf in een 3 of 4 sterren wellness hotel met fitness- en beauty faciliteiten.Wellness Hotels bij HotelSpecials
Als je een paar keer per jaar tijd voor jezelf vrij mag maken en echt ontspannen, wordt het leven de rest van het jaar een stuk relaxter. Je kunt er dan gewoon weer beter tegen. Kijk nu welke aanbiedingen er zijn op het gebied van puur genieten. Je kunt hier ook een last minute hotel boeken. Ook voor een wellness weekend of vakantie in Duitsland, Italië, Kroatië, Marokko, India of elders in Azië.

Wellness hotels in NederlandOP zoek naar een wellness hotel in Nederland?  Bij voorkeur met een compleet verzorgd arrangement?
TravelBird heeft altijd een select aanbod wellness hotel arrangementen. Met alleen de mooiste wellness hotels van Nederland, altijd met sauna en meestal met zwembad.  Kijk nu welke wellness hotel aanbiedingen TravelBird voor jouw wellness vakantie in Nederland of elders in Europa geselecteerd heeft!

Wellness hotel met arrangement

Op zoek naar een wellness hotel met arrangement?

Bij veel wellnes aanbiedingen, bijvoorbeeld voor een weekendje weg met 2, is het mogelijk een wellness arrangement te boeken.
Je boekt dan een arrangement met hotel meestal met overnachting, ontbijt en soms diner. Indien een wellness hotel of Spa over een zwembad en sauna beschikt is dit meestal all inclusive, je hebt dan een wellness arrangement inclusief gebruik zwembad ( soms ook binnen zwembad ) en sauan.  Een schoonheids- en beautybehandeling door een schoonheidsspecialiste moet altijd gereserveerd worden en meestal betaal je daar een extra tarief voor.  Wellness arrangementen voor 2 zijn vaak voordeliger dan alles separaat te boeken!

Wellness hotels in heel Europa

Wie een wellness vakantie wil boeken en op zoek is naar de mooiste wellness hotels, slaagt hier zeker.  We hebben een uniek aanbod wellness hotels en binnen heel Europa, ook voor een wellness hotel met spa en beautycentrum.  Als je je eigen wellness vakantie wilt samenstellen, bijvoorbeeld in Italië, Spanje, Portugal of Nederland, is het zelf boeken van een spa | wellness hotel ideaal. Je profiteert van hoge kortingen, verblijft in luxe wellness hotels en geniet volop van de spa's, zwembaden en andere wellness.
Je vindt hier fantastische aanbiedingen op het gebied van wellness hotels en retreats.

Zoek je luxe wellness hotel welke bij jou pastVia deze website kan je een wellness hotel zoeken, welke helemaal bij jou past.
Je kunt bijvoorbeeld zoeken op wellness hotels met binnen zwembad, ligging aan dee, in de bergen, in de bossen, in het centrum van een stad, aangepast voor mindervaliden, kindvriendelijk, hondvriendelijk en veel meer.  Daarnaast kan je zoeken op last minute wellness hotels, voor het boeken van een wellness | spa hotel met extra grote korting. Uiteraard kan je ook op wellness hotel in combinatie met een stad zoeken. Zoek je bijvoorbeeld een wellness hotel met zwembad en prive sauna in Rome, Valencia, Milaan of Antwerpen, zoek dan eerst op plaats en verfijn dan je keuze.
Je hebt altijd binnen 5 minuten de mooiste en goedkoopste wellness hotels gevonden.