Wellness hotels Turkije

Waar vind je wellness hotels Turkije?

Wie op zoek is naar een relax- en wellness hotel Turkije, eventueel op all inclusive basis, vindt tips en informatie in dit artikel. In deze Turkije Hotel Gids vind je informatie over onder andere familie hotels Turkije, 4 en 5 sterren hotels aan de Turkse Riviéra en veel meer. Van goedkope familie hotels Turkije tot resorts met een Ulra All Inclusive concept.


Waarom kiezen voor een wellness hotel Turkije?

Er zijn veel redenen om te kiezen voor een hotel of resort met wellness faciliteiten in Turkije. Eén daarvan is dat wellness hotels en resorts Turkije in vergelijking met die in andere landen goedkoop zijn en toch over uitgebreide wellness faciliteiten beschikken. Of je nu je wellness vakantie in Bodrum, Kusadasi of Marmaris wilt boeken, iedere plaats en regio in Turkije heeft wel interessante en goedkope mogelijkheden.

yoga vakantie op het strand

Voor iedere doelgroep

Het aantrekkelijke van een vakantie aan de Turkse Riviera of elders aan de kust van Turkije is niet alleen dat de prijzen laag zijn en er voor iedereen wat wils is. Het aanbod hotels en all inclusive resorts met meerdere wellness faciliteiten is enorm. Overal vind je resorst met spa, meerdere buitenzwembad, binnenbad, Turks stoombad, sauna’s en veel meer. Of je nu een wellness hotel zoekt voor een vakantie Turkije met kinderen of als alleenstaande een Adults Only resort Turkije wilt boeken, iedereen zal in Turkije iets van zijn gading kunnen vinden. Ook natuurliefhebbers, watersporters en zonaanbidders.


Vakantie Turkije met kinderen

Er zijn veel, relatief, goedkope hotels in Turkije te vinden die geschikt zijn voor een all inlusive en wellness vakantie met kinderen. Deze hotels beschikken meestal over familiekamers en zwembad met glijbanen. Je vindt in deze hotels meestal meerdere zwembad en restaurant en kunt naast de all inclusive formule ook kiezen voor vol pension, half pension of logies. Deze wellness hotels Turkije zijn niet alleen kindvriendelijk vanwege de zwembaden met kinderbadje, animatie programma of vele recreatie mogelijkheden. Ze zijn ook kindvriendelijk vanwege de betaalbare prijzen en gunstige ligging aan strand of stad.


wellness vakantie

Adults Only hotels Turkije

Het tegenovergestelde van kindvriendelijke hotels Turkije zijn de Adults Only hotels. Dit zijn wellness hotels Turkije welke niet bedoeld zijn voor gezinnen met kinderen. Ze zijn bedoeld als relax hotel voor volwassenen. Per hotel is hiervoor bepaald wat de minimum leeftijd is. Bij het ene hotel of resort Turkije is dat 16 of 18 jaar, bij het andere hotel 25 jaar. Deze hotels en wellness resorts Turkije zijn ideaal voor 50 en 60 plussers en alleenstaanden. Ze bevinden zich meestal in de luxe, 5 sterren categorie.


Last minute Turkije boeken

Turkije is bij uitstek een vakantieland om een last minute zonvakantie te boeken en niet alleen in de zomermaanden maar vooral ook van december tot en met april. In die periode, behalve Kerst en de jaarwisseling, zijn de prijzen van hotelovernachtingen Turkije extra gunstig en kan je dankzij het all inlusive concept goedkoop en zorgeloos op vakantie. Je kunt een last minute en all inclusive vakantie Turkije inclusief vliegtickets en hotelovernachtingen boeken. Als last minute pakketreis Turkije boeken is goedkoper. Transfers zijn dan meestal ook in de totaalprijs inbegrepen. Wellness hotels Turkije kan je ook online boeken waarbij je zelf voor goedkope vliegtickets moet zorgen.


gezond eten bij het zwembad

Kiezen voor een ander land voor je wellness vakantie?

Wie geen behoefte heeft aan een wellness vakantie Turkije, bijvoorbeeld vanwege het politieke klimaat, kan natuurlijk ook naar andere landen en mogelijkheden kijken want in veel landen vind je een aangenaam klimaat en geweldige wellness mogelijkheden. Boek bijvoorbeeld een wellness vakantie Portugal en verblijf in een resort aan de Algarve. Of kijk eens naar de mogelijkheden een wellness vakantie Spanje te boeken, ook daar vind je vele all inclusive resorts en familie vakantie mogelijkheden. En, met een wellness vakantie in Nederland, is zeker ook niets verkeerd.