Wellness vakantie aan zee

Met een wellness vakantie aan zee is het dubbel genieten!

Wie van wellness en de zee houdt, hoeft niet lang na te denken over het type vakantie.  Een wellness vakantie aan zee natuurlijk.  Maar binnen dit type wellness vakanties heb je diverse varianten.  Van wellness hotels met zwembad aan zee tot spa’s en kuuroorden aan zee.  Individuele wellness reizen.  Daarnaast heb je nog de groepswellness vakanties.  Hierbij ga je met een groep gelijkgestemden op reis.  Vaak in combinatie met afslanken, yoga, ayurveda of een ander type gezondheidsvakanties. een laatste variant is het huren van een vakantiehuis met jacuzzi aan zee.

Wellness vakantie aan zee, vakantiehuis met jacuzzi huren.

Wie van optimale privacy en maximale comfort houdt, kan natuurlijk ook een wellness vakantiehuis aan zee met jacuzzi of sauna huren.  Sommige wellness vakantiehuizen aan zee hebben zelfs, naast een jacuzzi in de tuin, een privé sauna en zwembad.  Dat is meer dan genieten.
In nagenoeg ieder land kan je een vakantiehuis met jacuzzi aan zee boeken.  Voor Nederlanders zijn voor de wellness vakanties binnen Europa Frankrijk en Duitsland favoriet.

Hier vind je vakantiehuizen aan zee met jacuzzi in Frankrijk en hier wellness huisjes met jacuzzi in Duitsland. Je kunt, als je met je geliefde een dergelijk wellness vakantiehuis wilt boeken, kiezen voor een huisje met open haard. Dan kan je ’s avonds na je bezoek aan de jacuzzi en/of sauna heerlijk bij de open haard een wijntje opentrekken.