wellness vakantie Duitsland

Mooiste wellness vakanties in Duitsland

Wie een wellness vakantie in Duitsland wil boeken, vindt bij SpaDreams een uniek aanbod wellness vakanties. Ook voor een kuurvakantie in Duitsland of vegetarische of veganistische vakantie. Boek bijvoorbeeld een 5 of 7 daagse wellness vakantie in een hotel met spa in de Eifel of de Alpen of geniet van een wellness weekend met beauty en ayurveda in het Zwarte Woud. Duitsland heeft alles om een wellness vakantie tot een unieke ervaring te maken, ook voor een wellness | beauty weekend net overde grens bij Nederland.  Ook voor vegetariërs en veganisten. Je kunt bij SpaDreams een wellness vakantie of weekend boeken met volledig verzorgd arrangement.
Denk bijvoorbeeld aan een verblijf in een wellness en spa hotel met een arrangement met beautyprogramma's, ayurveda, thalasso, een ontslakkings kuur of fitness.
Of je nu een wellness vakantie in Zuid-Duitsland wilt boeken of een weekendje wellness net over de grens van Nederland wilt boeken, de mogelijkheden om een wellness weekend of vakantie in Duitsland te boeken zijn groot en zeer gevarieerd.  Ook voor een gezondheidsvakantie of kuurreis in Duitsland.
Kijk nu welke wellness aanbiedingen er via SpaDreams in Duitsland te boek zijn.  Via de zoekbox hierboven kun je als land Duitsland selecteren en als thema wellness. Wil je bijvoorbeeld een wellness- en beauty vakantie in Duitsland boeken, selecteer dan als land Duitsland en als thema schoonheid en "wellness programma".


Welllness en beauty vakanties Duitsland
Het is ook mogelijk een wellness én beauty vakantie in Duitsland te boeken. Boek in dit geval je relax vakantie Duitsland met verblijf in een wellness hotel met beautysalon. Een voorbeeld van een wellness hotel met beautysalon in Duitsland is wellness hotel Nümbrecht in de Eifel. Hier kan je een 2 of  5 daagse beauty en wellness vakantie boeken. Dit luxe wellness hotel in Duitsland is een kuuroord met 90 luxe kamers, een zwembad met Finse sauna, hydrosoft sauna en jet stream. Dit hotel beschikt over een beautycentrum van maar liefst 400m2 waar je vele schoonheidsbehandelingen en kuren kunt krijgen zoals thalasso, vinotherapie, ayurvedische schoonheidsbehandelingen en massages en beautybehandelingen. 
De keuken van dit wellness hotel, c.q. kuuroord in Duitsland heeft een gezonde, internationale keuken waar een uitgebreid aanbod vegetarische- en glutenvrije maaltijden verkrijgbaar zijn.
Dit is slechts één van de vele voorbeelden van een wellness hotel in Duitsland welke tevens kuuroord is en over een eigen beautycentrum beschikt. Je kunt hier een heerlijk wellness- en beauty weekend boeken of voo een 5-daagse wellness en beauty vakantie in Duitsland gaan.

Wellness en beauty vakantie hotel Nümbrecht Duitsland

Wellness en ayurveda in Duitsland

Veel wellness hotel en kuuroorden in Duitsland hebben een ayurveda programma.
Ayurveda is één van de oudste gezondheidsleren van de wereld en komt oorspronkelijk uit India en Sri Lanka. Bij een ayurvedische massage wordt er gebruik gemaakt van warme olieën en kruiden. Ayurveda is een levenswijze.  Dat vertaalt zich onder andere in gezonde, vegetarische maaltijden, het drinken van kruiden thee en zachte massages en warme baden.
Een ayurveda vakantie kan ook een afslank vakantie zijn. Een ayurvedische levenswijze is een gezonde levenswijze waarbij gezondheid bewustzijn en verdieping voorop staan.
Als je wilt weten welke ayurveda- en wellness vakanties je via Spa Dreams in Duitsland kunt boeken, gebruik dan de onderstaande link. Er zijn ook regelmatig wellness- en ayurveda arrangementen en aanbiedingen in Duitsland, ook voor 2.

Wellness en ayurveda hotels en kuuroorden in Duitsland.

Wellness aanbiedingen voor 2 in Duitsland

Romantisch wellness weekend voor 2 in Duitsland boeken?
Op de website van SpaDreams vind je veel wellness aanbiedingen en arrangementen voor 2 in Duitsland, ook voor als je een romantisch weekend Duitsland met privé sauna, gebruik van spa en wellness behandelingen wilt boeken. Ook net over de grens in Duitsland ( op minder dan 50 kilometer van Nederland ) vind je regelmatig wellness aanbiedingen in Duitsland. En als je een aanbieding zoekt voor een wellness vakantie voor 2, in Duitsland kun je het hele jaar door voordelig een wellness vakantie voor 2 boeken.