Wellness of kuur vakantie in Italië boeken

Wie een wellness vakantie in Italië wil boeken, bijvoorbeeld een mindfullness vakantie, kuurvakantie of Fango vakantie in Toscane, Rome of aan de kust van Italië vindt deze hier. Of je nu een korte vakantie of lang wellness weekend of vakantie in Italië wilt boeken, op zoek ben naar een thermaal kuur zoals Fango of gewoon wilt genieten van wellnes zonder te kuren, je vindt hier vele wellness, kuur- en ontspannings mogelijkheden.  Ook voor een vegetarische vakantie in Italië. Ook als je in je eentje wilt genieten van wellness in Italië want veel kuuroorden, wellness en spa centra en spa resorts zijn ook ingesteld op vakantiegangers die alleen op vakantie willen gaan.


Italië is een heerlijk land om van een wellness vakantie te genieten, de prachtige spa en wellness hotels en resorts, ook aan de kust van Italië, in Toscane, de Euganeische Heuvels en Zuid Tirol kane van iedere wellness vakantie een feest en relaxvakantie.  En voor diegenen die een kuurvakantie in Italië willen boeken. Italië is beroemd en bekend van wege haar Fango kuren. Onder andere het fantastische thermale wellness hotel President Therme in de Euganeische Heuvels heeft op het gebied van thermale wellness en Fango kuren een uitstekende reputatie. Hier kan je een fangokuur van 4, 6, 10 of 12 dagen volgen. De thermale bron van dit kuur en wellness hotel in Italië + de vele wellness facliteiten bevestigen dat een kuuroord in Italië ook effectief en zeer ontspannend kan zijn.  Wellness ( relaxen en kuren ) staat op een hoog niveau in Italië.

wellness tijdens vriendinnenweekend

Wellness vakantie Italië Puur en Kuur

Als je een een geheel verzorgde wellness vakantie ( of wellness weekend )  in Italië wilt boeken waarbij je voor een gedeelte je programma zelf kunt samenstellen, moet je bij Puur en Kuur zijn. Ook voor een wellness break of vakantie in Venetië of omgeving Italiaanse Meren. Je kunt bij Puur en Kuur een anti stress vakantie Italië boeken, een mindfullness vakantie, een yoga vakantie of afslank vakantie.

spadreams wellness vakantie banner

Maar natuurlijk is het ook mogelijk om een verwen vakantie te boeken, een heerlijke Italië reis waarbij ontspannen en relaxen voorop staat.  Boek bijvoorbeeld een wellness vakantie in Italië en verblijf in een spa en wellness resort, een hotel aan zee met privé zwembad of sauna of in een kuurhotel.  Italië heeft alles om heerlijk te kunnen ontspannen en genieten, ook voor een retraite en wellness weekend of mindfulness en yoga vakantie.

Hier vind je alle wellness, retraite en mindfullness vakanties in Italië.


Wellness of kuurvakantie in Italië vanaf 3 dagen al te boeken

Als je een wellness of kuurvakantie in Italië wilt boeken, hoef je niet per defintie een vakantie van bijvoorbeeld 10, 12, 12, 13 of 14 dagen te boeken.  Je kunt ook een korte wellness vakantie of kuur weekend boeken. Bijvoorbeeld van 3 of 4 dagen. Zo is het mogelijk om in spa en wellness resort Hotel Mezzatore in Ischia een 3 daagse wellness vakantie te boeken waarbij je de mogelijkheid hebt een Fango kuur of ayurveda kuur te volgen of je heerlijk te laten verwennen in de beautystudio.

TUI Wellness reizen banner

Dit spa wellness hotel in Italië heeft de beschikking over een zeewaterzwembad, thermaal binnenbad, fitness ruimte, sauna’s en Turks stoombad. Men is goed thuis in Auyrveda en Fango therapiën en het is hier heerlijk relaxen. En als je wilt genieten van een wellness vakantie aan zee in Italië. Dit spa en wellness hotel ligt op een rots direct aan de zee. Het restaurant biedt uitgebreide mogelijkheden gezond en lekker te eten. Men is ook goed thuis in de vegetarische keuken,. Voor minder dan 300 euro boek je hier in één van de mooiste gebieden van Italië al een korte wellness vakantie of weekend.

Dit is slechts één van de mogelijkheden om een goedkope en korte wellness vakantie of kuurvakantie in Italië te boeken.  Zie ook de wellness vakantie Italië van 10, 11 en 12 dagen en de fango kuurvakanties.


Fango kuur vakanties in Italië

Fango kuren in Italië zijn wereldberoemd. Fango staat voor geneeskrachtige modder kuren.  In Italië bevinden zich meerdere natuurlijke zwavelmodderbaden ( fang’s ) die afkomstig zijn van vulkanen. Deze modderbaden bevatten mineralen due gebruikt worden bij de moddeer ( Fango ) therapie. Via Spa Dreams is het mogelijk een wellness vakantie in Italië met Fango kuur te boeken. Bijvoorbeeld met verblijf in een kuuroord met spa of spa hotel aan de kust in Italië. Zowel voor een korte vakantie of weekend als voor een langer verblijf. Bij de wellness fango vakantie met de duur van 14 dagen verblijf je in een luxe spa resort of kuuroord waarbij ook afslankkuren mogelijk zijn.  Ook kan je een fango of afslankkuur in Italië combineren met een beautybehandeling.  Kijk binnen het aanbod wellness- en fango kuur reizen in Italië van SpaDreams welke kuur- en wellness reis jou het meeste kan bekoren.


Hoe vind en boek je een wellness vakantie in Italië?

Als je een wellnes, kuur, afslank of beauty vakantie in Italië wilt boeken, kan je het beste zoeken vanuit het welness reisaanbod Italië. Van daaruit kan je dan kijken welke thema’s er zijn.

buitenjacuzzi met vrienden

Hoe vind je een kuurvakantie met kuuroord in Italië

Als je een kuurvakantie in Italië wilt boeken, zoek dan binnen het thema “kuurreizen Italië.  Je krijgt dan een overzicht van de kuuroorden en kuurvakanties Italië.


Vegetarische vakantie Italië

Als je een vegetarische vakantie in Italië of ander land in Europa of Azië zou willen boeken, zit je op deze website goed. Nagenoeg alle wellness- en kuurreizen in Italië zijn ook vegetarische in te vullen. Dat geldt ook voor de yoga vakanties in Italië.  Je kunt dus ook een vegetarische yoga vakantie boeken,  ook in een spa hotel of kuuroord met spa in Italië.

spadreams wellness vakantie banner