Wellness vakantie Luxemburg

Een wellness vakantie Luxemburg, een goed idee.

Waarom een wellness vakantie Luxemburg diverse voordelen biedt. Wie een wellness vakantie buiten Nederland maar binnen Europa wil boeken denkt waarschijnlijk als eerste aan een wellness vakantie Duitsland, Hongarije of Slovenië. De bekende landen met spa’s en uitstekende wellnes faciliteiten binnen Europa. Luxemburg is zeker ook een land voor een aantrekkelijk relax vakantie.


Spa’s in Luxemburg

Eén van de redenen waarom wij Luxemburg aanbevelen als wellness vakantieland is dat je in Luxemburg de mooiste Spa’s, wellness hotels en Wellness Centra vindt. Tot de top 3 van Spa’s in Luxemburg hoort zeker Mondorf Domaine Thermal, een hotel en kuuroord met een prachtige Spa en vele andere wellness faciliteiten. Relax in deze Spa, neem een ontspanningmasage en ontdek dat dit één van de betere Spa’s van Europa en zeker Luxemburg is. Frans gesproken maar in Engels kan je er prima mee uit de voeten. Voor een luxe welllness vakantie Luxemburg is ook Chateau d’Urspelt van harte aan te bevelen.

wellness tijdens vriendinnenweekend

Vakantiehuis Luxemburg met wellness faciliteiten huren

Een andere manier om van een wellness vakantie Luxemburg te genieten, is het huren van een vakantiehuis Luxemburg met wellness faciliteiten. Dat kan een vakantiehuis Luxemburg met sauna zijn maar het huren van een huisje Luxemburg met whirlpool of bubbelbad behoort zeker ook tot de mogelijkheden. In je eigen wellness huisje Luxemburg kun je doen wat je wilt. Ook aantrekkelijk in het kader van een romantisch weekendje Luxemburg met zijn twee. En, ook niet onbelangrijk, in een wellness vakantiehuis Luxemburg is de hond soms ook welkom.


mediteren op vakantie

Voordelen van het boeken van een vakantie Luxemburg

Het boeken van een wellness vakantie Luxemburg ten opzichte van bijvoorbeeld een wellness vakantie Hongarije of Zuid-Duitsland heeft een aantal duidelijke voordelen. Luxemburg is vanuit Nederland en zeker vanuit België goed aan te raden en ideaal in het kader van en last minute autovakantie of last minute midweek of weekendje weg. Luxemburg is niet echt een goedkoop vakantieland maar de standaard is er hoog, de accommodaties en wellness centra zijn professioneel en schoon. Ideaal voor een luxe wellness vakantie binnen de Benelux.