Wellness vakantie met vegetarische maaltijden

Vegetarische vakantie

Ben je vegetariër en op zoek naar een verzorgde vakantie waarbij je heerlijke vegetarische maaltijden gereserveerd krijgt? Je kunt bij ons een vegetarische of veganistische vakantie boeken.

Bij SpaDreams hebben ze een groot aanbod verzorgde wellness reizen waarbij je de lekkerste vegetarische maaltijden gereserveerd kunt krijgen.  Ook voor een vakantie met lactosevrije en veganistische maaktijden of glutenvrij eten.

Als je kiest voor glutenvrij of een glutenvrij dieet hebt, kan je natuurlijk ook vegetarische maaltijden en ontbijt krijgen.  Omdat deze wellness reizen meestal plaats vinden in kuuroorden, wellness hotels, spa’s en andere bijzondere locaties, heb je de combinatie van een heerlijke gezondheids- of wellness vakantie en een maaltijd of dieet zoals jij dat wenst.  De meeste hotels waarbij ze gaan voor een veganistisch, vegetararisch of glutenvrij dieet hebben in de regel ook een groot aanbod biologische producten.  Zo krijg je het beste van 2 werelden, heerlijk en duurzaam.

Zeker als je kiest voor een vegetarische vakantie, kan je ook kiezen voor een ayurvedische reis. Ayurveda is een hele oude gezondheidsleer die komt uit India en Sri Lanka en waarbij de keuken vegetarisch is.  Je vindt hier ons aanbod ayurvedische vakanties.

Als je op zoek bent naar een relax vakantie en kiest voor glutenvrj, vegetarische, veganistisch of ayurvedisch ( of een combinatie ervan ) heb je dus een groot aantal mogelijkheden.

Ook als je als alleenstaande een vakantie zoekt.