wellness vakantie Nederland

Wellness vakantie of retreat in Nederland boeken
Wie een wellness vakantie in Nederland zoekt, bijvoorbeeld wellness aan zee, wellness met yoga en reiki of ontspanning met schoonheid en beauty, vindt deze op deze website. Behalve unieke wellness vakanties- en weekend in Nederland, kan je via deze website ook een wellness vakantie boeken in Duitsland, Spanje, Italië, Portugal, Sri Lanka, Thailand en vele andere landen in Europa.  Ook voor wellness hotels en retreats in Nederland aan zee.

Voor een korte wellness vakantie in Nederland of elders in Europa of een langere relax vakantie.  Met verblijf in een luxe 3, 4 of 5 sterren hotel met sauna of beauty salon, in een wellness spa retreat of ander heerlijke plek om te onthaasten.  Wellness is het antwoord op stress, drukte, fitter worden, ontspannen en onthaasten. Je kunt hier een compleet georganiseerde wellness vakantie in Nederland boeken, inclusief overnachtingen, diners en ontspannings- of kuur programma's of  "los' een wellness hotel boeken, bijvoorbeeld in Bad Hotel Domburg aan zee in Zeeland of Grand Hotel Ter Duijn in Burg-Haamstede. Ook een een volledig verzorgde wellness vakantie met yoga in Thermen Fontana Resort Bad Nieuweschans in Nederland behoort tot de mogelijkheden.  Kijk nu welke wellness- yoga of kuur vakantie in Nederland jou het meest geschikt lijkt en boek je relax vakantie Nederland, met korting, nu online. En voor de liefhebbers van meditatie, je kunt via deze website ook een meditatie vakantie in Nederland of elders in Europa boeken.

Enkele voorbeelden van korte wellness vakanties in Nederland

Een korte wellness vakantie ( 5 dagen ) in wellness hotel ( retreat ) Hoenderlo op de Veluwe.
Deze korte wellness break op de Veluwe biedt vele mogelijkheden. Je verblijft op een fantastisch retreat op de Veluwe en hebt een kamer met eigen badkamer inclusief ligbad en toilet.
Behalve genieten van wellness, wandelen in de bossen van de Veluwe, reikibehandelingen, pilates yoga en schoonheidsbehandelingen, kan je ook diverse privé ontspannings cessie krijgen.
Feitelijk is deze relax vakantie op de Veluwe indiviueel in te vullen.
Je vindt deze wellness retreat met workshops in Nederland door in de zoekbox hierboven te zoeken op programma Nederland en dan Princess Hotel Hoenderloo.

Wellness vakantie aan zee in Zeeland.
Deze wellness vakantie aan zee in Burgh-Haamstede is feitelijk een lang weekend. Dit lange wellness weekend in Zeeland kan echter zo veel impact hebben dat het aan voelt als een wellness vakantie. De yoga lessen, de unieke locatie aan zee, het welness hotel "Grand Hotel Ter Duijn ", het heerlijke en gezonde eten en workshops maken dit een unieke ervaring.  Wellness resort Grand Hotel Ter Duijn beschikt over een verwarmd binnen zwembad, finse sauna, turks stoombad, solarium en een infrarood sauna. Ontspannings massages kunnen tijdens je wellness vakantie aan zee apart bijgeboekt worden. Voor die mensen die van Zeeland, yoga en van wellness houden, een absolute aanrader.  Dat geldt ook voor de wellness vakantie aan Domburg aan Zee. De wellness vakantie in Burgh-Haamstede, Domburg aan Zee en op de Veluwe zijn 3 toppers in het wellness programma Nederland van Puur en Kuur.  Je vindt deze wellness- en relax vakanties middels de zoekbox bovenaan deze website.  Je kunt via deze box op thema zoeken, bijvoorbeeld wellness, yoga, detox, thalasso en anti stress reizen maar ook op het aanbod per land. Bijvoorbeeld wellness en yoga vakanties of retreat in Nederland, Spanje, Italië, Portugal of Thailand


Het boeken van een wellness hotel met overnachting in Nederland
Voor diegenen die geen behoefte hebben aan een georganiseerde wellness vakantie in Nederland, is het boeken van een welness of spa hotel met overnachting in Nederland wellicht een goed en goedkoper plan. Er zijn in Nederland vele wellness hotels met zwembad, beauty salon, sauna's en spa's te vinden en bij velen van deze is het mogelijk om een hotelovernachting met arrangement te boeken.
Door op deze manier je eigen wellness vakantie of weekend in Nederland te organiseren ben je flexibeler en kan je in één vakantie meerdere hotels of resorts uitproberen.
Daarnaast is het op deze manier mogelijk om beter in te spelen op de last minte aanbiedingen van wellness hotels. Via grote websites zoals booking.com, hoteldeals of expedia wordt het steeds eenvoudiger om gebruik te maken van wellness aanbiedingen, zowel binnen als buiten Nederland.
Voor een heel verzorgde wellness vakantie in Nederland, eventueel met reiki, meditatie of yoga, kies je voor een georganiseerde wellness reis.

Wellness en beauty

Als je als vrouw of man niet alleen behoefte hebt aan wellness maar ook aan schoonheidsbehandelingen en dergelijke, boek dan een wellness vakantie met beautybehandelingen en eventueel massages. Als je het programma van Puur en Kuur op deze website door neemt, zal je zien dat er veel mogelijkheden zijn om een wellness en beauty vakantie in Nederland te boeken, ook aan zee of strand.

Wellness en single reizen

Wellness vakanties worden vaak geboekt door singles.

De veilige omgeving van een wellness oord, hotel, spa of retreat en de volledig verzorgde reizen inclusief overnachting, een eigen kamer met bad en toilet en gratis toegang tot de wellness faciliteiten make een dergelijke vakantie, ideaal voor alleenreizenden.

Naast wellness reizen zijn ook groepswandel vakanties, groepswintersport reizen en verre groepsreizen ideaal voor alleenreizenden en singles.

Je vindt hier meer mogelijkheden om als alleenreizende of single een groepsreis of groepsvakantie  te boeken.