Wellness vakanties in spa resorts, wellness hotels en kuuroorden Portugal

Wellness vakantie Portugal? Wie een wellness vakantie in Portugal wil boeken, bijvoorbeeld een kuurreis, relax vakantie of thalasso vakantie in een spa resort in de Algarve, vindt de mooiste wellness en kuurreizen van heel Portugal op deze website. Met verblijf in luxe 3, 4 of 5 sterren wellness hotels of spa resorts in heel Portugal, inclusief wellnes in de hoofdstad van Portugal, Lissabon. Ook aan de Portugese kust.

puur en kuur adults only banner

Je kunt ook een wellness bungalow in Portugal huren. Bijvoorbeeld eenwellness bungalow met privé sauna en jacuzzi. Voor een korte wellness of kuur vakantie van 3 of 4 dagen in de Algarve, een 8 daagse wellness en ontspanningsvakantie in een spa resort c.q. spa wellness hotel of een 6 daagse wellness vakantie in Portugal met massages, ostheopathie en thalasso behandelingen.


Portugal is een ideaal land voor een wellness- of kuur vakantie. Op deze pagina presenteren 2 wellness reisorganisaties zich, Puur en Kuur uit Nederland en Spa Dreams uit Duitsland,.  Ook voor een mindfullness weekend of vakantie in Portugal, een spa en wellness retreat of een retraite weekend Portugal. Wellness is een breed begrip, je vindt hier de beste wellness vakantie en spa aanbiedingen voor wat betreft Portugal.

spadreams wellness vakantie banner

Beide organisaties, Puur en Kuur en Spa Dreams, hebben een zeer gevarieerd aanbod kuur- en wellness vakanties alsmede yoga vakanties, fitness vakanties, anti stress reizen en meer. Vind hier informatie over yoga vakanties Portugal.

wellness vakantie

Indien je een wellness vakantie ( met of zonder kuur ) wilt boeken in Portugal of elders in Europa, dan vind je gegarandeerd de reis van je dromen bij deze 2 specialisten in ontspannings- en kuurreizen.
De zoekbox hierboven is van Puur en Kuur.  De zoekbox hieronder van Spa Dreams.  Veel plezier met het zoeken en online boeken van jouw wellness vakantie in de Algarve of elders in het zonovergoten Portugal.

puur en kuur wellness banner

Wellness aanbod Portugal Spa Dreams

Ook Spa Dreams heeft een fantastisch aanbod wellness reizen in Portugal en elders in Zuid- of Oost Europa. Als je wel weet dat je een wellness vakantie binnen Europa wilt boeken maar nog niet zeker bent van de bestemming Portugal moet je ook zeker eens kijken bij de wellness reizen Spa Dreams in landen zoals Spanje, Italië, Griekenland en Cyprus. Bij Spa Dreams kan je kiezen uit detox vakanties Portugal, actieve wellness vakanties in Portugal en wellness en beauty reizen in Portugal. Ook wellness in de Algarve.


Als je een citytrip Lissabon wilt maken en in een wellness spa hotel Lissabon wilt verblijven, hebben we een leuke tip voor je. Je kunt een 3 daagse wellness reis Lissabon boeken ( feitelijk een lang wellness weekend ) met verblijf in een spa en wellness hotel in een stadje aan de rand van Lissabon met 2 spa behandelingen, 2 gezichtsbehandelingen en entree in het Spa en wellness centrum. Je hebt vanuit je hotelkamer een fantastisch uitzicht op de Atlantische Oceaan en het naaldwoud. Het wellness spa centrum heeft de beschikking over een verwarmd zoutwaterbad, sauna, stoombad, jacuzzo en rustruimte. Daarnaast zijn er divers wellness behandelingen en kuren mogelijk.  Deze prachtige wellness locatie nabij Lissabon is ook perfect voor een kuurvakantie Portugal.

spadreams wellness vakantie banner

Beauty, kuren en wellness

Als je kiest voor een wellness, afval  of kuurvakantie in Portugal kan je kiezen uit vele soorten kuren en therapiën. Ook ontspanningsbehandelingen. Denk aan voetreflexzonemassages, manicure, pedicure, gezichtsbehandelingen, peelings, lymfdrainage, sapkuur, lichaamsmassages, reinigingskuren en veel meer.
Per kuur- of wellness vakantie Portugal staat aangegeven welke kuur- of ontspannings mogelijkheden er zijn.


Korte wellness vakantie Portugal?

Lissabon ligt slechts op relatief korte afstand van Nederland of België, daarnaast is de Algarve redelijk goed met de auto bereikbaar.  Dat betekent dat Portugal en specifiek de Algarve ook geschikt is voor een korte wellness vakantie.  Hierbij kan je kiezen voor een compleet verzorgde wellness vakantie of weekend maar ook kiezen voor het boeken van een wellness en spa hotel met arrangement.  Bijvoorbeeld aan de prachtige kust van de Algarve.  Het heerlijke klimaat van Portugal en in het bijzonder de Algarve maken het dat relaxvakanties bijna het hele jaar door in Portugal mogelijk zijn.