Wellness vakantie voor singles

Wellness vakantie voor singles, tips en informatie.

Een vakantie voor singles waarbij je heerlijk kunt ontspannen en genieten van sauna, jacuzzi en zwembad. Dat is voor veel singles de ultieme wellness vakantie. Hier vind je alle informatie over single reizen, voor alle leeftijdsgroepen en met wellness opties.

puurenkuur single wellness banner

Maar waar boek je een single wellness vakantie??  Hoe vind je aansluiting bij de groep en welke wellness vakantie voor singles past het beste bij jou?? op deze pagina informatie en tips.


vakantiehuis met sauna

Veel wellness vakanties zijn single friendly.

Single friendly wil zeggen dat de vakanties geschikt zijn voor alleenstaanden. Tegelijkertijd kan het zo zijn dat bij een dergelijke wellness vakantie voor singles ook reisgenoten meegaan die géén single zijn maar wel alleenreizend.  Een dergelijke mis van singles en alleenreizenden, verhoogt in de meeste gevallen de sfeer want de reis wordt vanuit verschillende perspectieven beleefd.


Wellness vakantie zijn groepsreizen.

Net zoals wandel single reizen, skivakanties voor singles en zeilreizen voor alleenstaanden, zijn wellness reizen voor singles groepsreizen.  Een dergelijke reis wordt dus voor een groep georganiseerd met gemeenschappelijk programma.  Bij een wellness vakantie voor singles betekent dat niet dat je geen individuele vrijheid hebt want binnen het groepsreis programa heb je veel gelegenheid je eigen activiteiten te doen of op een andere manier te ontspannen.  Als een singe groepsreis niets voor jou is, kan je natuurlijk ook op zelfstandige basis een wellness vakantie boeken.


wellness vakantie

Meer soorten single reizen.

Wellness reizen voor singles zijn ideaal voor singles die van comfort en relaxen houden. Maar er zijn vele andere types single reizen.  Kijk maar eens naar het overzicht single reizen op de website duurzaam-toerisme.com.  Daar vind je vele types singlereizen, ook verre reizen, rondreizen en single weekenden.