De mooiste yoga retreats van Thailand

Op zoek naar een yoga retreat in Thailand? De allermooiste yoga retreats van de wereld vind je in Thailand. Dat is ook de reden waanrom veel mensen die een yoga retreat willen boeken, uiteindelijk kiezen voor een yoga retreat Thailand.

Kies hier direct jouw bestemming

Populaire bestemmingen: Duitsland | Nederland | Sri Lanka | Thailand

Onze twee yoga retreat specialisten, Spa Dreams en Puur en Kuur hebben beiden een fantastsich aanbod yoga retreats in Thailand. Bijvoorbeeld een yoga retreat van 4,  8 of 10 dagen in een spa resort aan een prachtig zandstrand in Thailand of een 4-daags yoga retreat aan de paradijselijke kust van het Thaise eiland Koh Yao Noi. Je kunt ook een yoga retreat op Thailand boeken met workshops, wellness, detox- of afslankprogramma of ayurveda. Na het volgen van een yoga retreat op Thailand kom je vol verwondering en energie weer thuis. Kijk nu, bij wie van de 2 Thailand yoga specialisten je een yoga retreat Thailand gaat boeken.


Een yoga retreat in Thailand geeft je energie, innerlijke rust en een andere kijk op het leven…

mediteren op vakantie

Yoga retreat boeken in kader stilte retraite

Veel mensen hebben in deze hectische maatschappij behoefte aan een moment van stilte. Om tot rust te komen kunt je een stilte retraite boeken in combinatie met yoga en meditatie maar ook voor een mindfullness weekend of retraite weekend gaan.  Je kunt je yoga retreat bij Puur en Kuur combineren met iedere gewenste ontspannings vakantie of weekend.  Dus bijvoorbeeld een yoga retreat in Thailand met meditatie en mindfulness of een yoga weekend in Spanje combineren met een retraite weekend.

puur en kuur wellness banner

Je kunt dus individueel invullen hoe jouw yoga of stilte retraite eruit moet zien.


Yoga retreat op Thailand boeken via Spa Dreams

Als je een korte yoga vakantie of retreat in Thailand wilt boeken en wilt verblijven op een paradijselijke locatie, met wellness, eventueel ontgiftigingskuur of regeneratie, dan is Spa Dreams de aangewezen reisorganisatie. Bij Spa Dreams heb je de keuze uit 4 yoga retreats reizen naar Thailand. Je kunt bij Spa Dreams kiezen uit een 4-daagse, 6 daagse of 8 daagse yoga retreat in Thailand.

spadreams yoga banner

Bij Spa Dreams krijg je een 2 persoons kamer of suite en je boekt je retreat met ontbijt of vol pension. De locaties van Spa Dreams in Thailand zijn fantastisch. Je kunt bijvoorbeeld verblijven in een wellness en spa resort op een eiland, in een yoga resort aan de kust een luxe yoga resort met zwembad op een tropisch eiland of een andere spa/wellness accommodatie. De yoga retreats van Spa Dreams zijn uitstekend georganiseerd, de maaltijden zijn gezond en lekker en er bestaat altijd een mogelijkheid een yoga retreat in Thailand te boeken in combinatie met een detox| ontgiftigingskuur, wellness vakantie. Bij de yoga retreats van Spa Dreams krijg je gezonde, veelal, vegetarische maaltijden, heerlijke vruchtencocktails, kruiden theem heerlijke snacks en meer.

yoga oefening

De yoga retreats van Spa Dreams worden aangeboden op basis van eigen vervoer. Voor een goedkope vliegticket naar Thailand, India, Nepal, Sri Lanka of een andere exotische bestemming raadpleegt u onze pagina vliegtickets. Hier kunt u nagenoeg alle vliegtickets van alle airlines opvragen en met elkaar vergelijken.

Hier vindt u alle yoga retreats van Spa Dreams naar Thailand


Puur en Kuur, grootste aanbod yoga retreats in Thailand

Puur en Kuur heeft een zéér groot aanbod yoga retreats in Thailand. Er is zelfs een speciaal programma yoga retreat Thailand voor singles | alleenreizenden. Bij Puur en Kuur is de meest geboekte yoga retreat Thailand die van 8 dagen. Maar je kunt ook een yoga retreat voor 5 dagen boeken, ook in een spa met wellness. De yoga retreats van Puur en Kuur zijn geschikt voor iedereen die behoefte hebben aan een periode van rust en bezinning. De retreats zijn geschikt voor mensen die kennis willen maken met yoga maar ook op je yoga kennis te verdiepen. De meeste yoga retreats naar Thailand en andere bestemmingen boek je op basis van volpension, je moet zelf voor een vliegticket zorgen maar Puur en Kuur kan je daarbij ook van dienst zijn.

yoga vakantie op het strand

Als je een yoga retreat via Puur en Kuur naar Thailand boekt is er  veel mogelijk, bijvoorbeeld:

  • Yoga retreat met spabehandelingen
  • Yoga retreat met slaap programma
  • Yoga en wellness retreat
  • Yoga Yin Yang Retreat
  • Cursus in emotionele verdieping en uitdaging

Hier vind je het yoga retreat programma van Puur en Kuur op Thailand